Furla torbe proljeće/ljeto 2018

Autor Datum 21/01/2018

Vrlo zanimljiva kolekcija torbi za proljeće/ljeto 2018 dolazi iz modnog brenda Furla. Ako ste žena koja želi da ima unikatane i prepoznatljive modne kombinacije onda će vam ove torbe pomoći u tome. Ove torbe su prdstavljenje tijekom tjedna mode u Milanu. Sve počinje od ideje imaginarnog putovanja kako bi otkrili stadije ženskog života. Modni brend Furla je proslavio ljepotu i senzibilitet žena. Nova torba s bezvremenskom šarmom koja je predana u obiteljskim draguljima. Unutar kolekcije za proljeće – ljeto 2018, potpuno novi Furla Ducale je glasnogovornik talijanske majstorske umjetnosti i kreativnosti.

Priroda i njezine boje su motiv kolekcije torbi modnog brenda Furka, kao i oni nametnuti trendove vidljive na proljeće ljeto 2018.

Život, vrijeme koje teč , preuzima se i simbolizira i na tehničkoj razini dizajna. Ekskluzivni dizajn koji ukrašava novu Furla torbe dolaze u 52 verzija kao podsjetnik na 52 tjedna u godini.

Kolekciju Furla torbi za proljece – ljeto 2018 pogledajte na fotografijama ispod.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.