Genijalni make up savjeti koji su od velike pomoći

Autor Datum 08/09/2018

Kako bi se što bolje našminkale treba vam samo malo prakse i vježbe, kao i naravno dobre ideje, a uz nekoliko trikova uvijek možete istaknuti ono što lijepo pristaje vašem licu i time sakriti sve mane. Sve je stvar vizualnog efekta!

Make-up savjeti

Make-up savjeti

1. Pitanje na koje bi svaka djevojka željela znati odgovor je kako nanijeti savršenu liniju eyeliner? Make up stručnjak Rae Morris je tu da pomogne: “Stavite malo ljepljive trake ispod oka kako biste lakše pratili i iscrtali pravu liniju”! Genijalno!

2. Celebrity vizažistica Carmindi preporuča da se pri izboru eyelinera odlučite za neke manje tradicionalne boje, kao što je crna. “Izbjegavajte crni eyeliner, jer on sužava oblik vaših očiju. Isprobajte neki u boji koji će definirati vašu gornju liniju trepavica “.

3. Crna maskara ponekad može biti dosadna, pa zašto se malo ne zabavite i dodati malo maskare u boji samo na vrhove svojih trepavica? Osim toga to može da osvežavajuć izgled vašim očima.

4. Idete pravo s posla na zabavu? Karmin smjele i upadljive boje lako će vaš izgled pretvoriti u večernji.

5. Želite savršene, a prirodne obrve poput Megan Fox? Ispunite ih sjenilom za oči boje slične obrvama, što će im dati mekši i prirodniji izgled, više od krejona.

6. Kozmetičarka Mary Wolfgang vjeruje da svaka žena treba imati ruž koji je za nijansu svjetliji od njene prirodne boje usana. To je brz i jednostavan način da vaše lice dobije vedar izgled.

7. Kozmetičarka Gabrijala Orozco tvrdi da je zdrava i hirdrirana koža od velike važnosti kada je make up u pitanju. “Počnite s korištenjem tonika i gelova za čišćenje lica, a potom treba nanesite kremu i serum. Ako vaša koža izgleda dobro, svaka šminka će izgledati sjajno “!

8. Baš kao i sve, tako i šminka ima svoj rok trajanja, a to izgleda mnoge djevojke ne shvaćaju! Maskaru ili alajner recimo treba zamijeniti nakon najviše tri mjeseca korištenja.

9. Da li vas nerviraju vaše kesice i nadutost u području ispod oka? Za to postoji rješenje ukoliko svakodnevno nanosite kremu koja će hidratizirati kožu.

10. Jeste li znale da postoji sprej koji se nanosi na lice kako bi vaša šminka bila postojana satima i satima? Idelano za prom!

11. Baš kad ste pomislili da vaš korektor ne može čini više čuda, bit ćete iznenađeni da možete ga primijeniti i na svoje kapke kao bazu ispod sjenila za oči!

12. Mally roncallo, make up stručnjak, savjetuje da prilikom stavljanja bronzera prvo treba da počnemo od oboda našeg lica, a potom da nanosimo na čelo, nos i bradu.

13. Svaka djevojka želi imati istaknute jagodice, a to lako može postići i bez plastične operacije. Jednostavno nanesite bronzer ispod obraza i highlighter na jagodične kosti, što će učiniti da izgledaju veće.

14. Patite jer su vaše oči često krvave, odnosno crvene? Bijeli tuš ili eyeliner u kutovima očiju učinit će da crvenilo prividno nestane.

15. Jeste li znali koji je trik kod nanošenja rumenila? Uvijek ostavite oko dva prsta prostora od nosa do mjesta gdje rumenilo počinje.
Izvor:elle.rs

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.