Geste koje govore više od Volim Te

Autor Datum 19/03/2016

Slatke riječi Volim te imaju vrlo duboko značenje i za muškarce i za žene, ali nekima je vrlo teško da ih izgovore. Međutim, imajte na umu da djela mnogo više govore od riječi, a određeni geste nedvosmisleno pokazuju da vam je stalo do neke osobe.
zaljubljeni par volim te

1. Dugi, strastveni poljupci

Poljubac zatvorenih očiju tijekom kojeg vam usne ostaju dugo spojene, a dah dubok i strastven vrlo je emotivan trenutak, kako za vas, tako i za njega. Ako ga doživite, znajte da mu puno značite, ai vi ćete partneru istu činjenicu staviti do znanja.

2. Osmijeh nakon poljupca

Poljubac je prepun snažnih emocija, ali ono što se dogodi nakon njega je još emotivnije. Ako primijetite da vas odmah nakon poljupca vaš muškarac promatra i blago se smješka, znajte da pored sebe imate zaljubljenog partnera.

3. Sluša vas i promatra dok pričate

Pratite njegov pogled i on će vam otkriti mnog o njegovim osjećajima. Ako primijetite da vas promatra, da mu je pogled na vašim usnama, pa na očima i izgleda kao da pomno prati svaku vašu riječ, to može značiti da je istinski privržen vama.

4. Voli svuda da ide s vama

Muškarci nisu ludi za šopingom i razgledavanjem izloga. Ako je i vaš partner pripada većini muškaraca koja to ne voli, a spreman je provesti sa vama jedno takvo popodne i pritom se dobro zabavlja, sigurno se radi o snažnim osjećajima koja gaji prema vama!

5. Prati vas pogledom iz daljine

Kada ste na javnom mjestu, primjerice u kafiću ili noćnom klubu, i udaljite se od svog partnera, ali kada pogledate u njegovom smjeru primijetite da vas traži pogledom, budite uvjereni da mu je stvarno stalo do vas.

6. Uvijek je dotjeran kad je u vašem društvu

Kada se dogovorite za večernji izlazak, šetnju gradom ili shopping, on je uvijek dotjeran, namirisan i izgleda besprijekorno? To je definitivno znak da uvijek želi vas zadivi i da vam se iznova dopadne.

7. Spontano vas dodiruje u javnosti

Stavlja vam ruku na leđa ili oko struka kada šetate ili vam dodirne koljeno dok sjedi pored vas ili samo stavi ruku na vašu … Sve su to znakovi dubokih i snažnih osjećaja i nježnosti koju čuva za vas.
Izvor:zadovoljna

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.