Glavni savjeti za mršavljenje za zaposlene žene

Ako i vi radite 8 do 10 sati dnevno, vjerojatno vam je dijeta na posljednjem mjestu. Navodimo, zato, par savjeta, nadajući da će vam pomoći da napokon ostvarite svoj cilj.
glavni-savjeti-za-mrsavljenje-za-zaposlene-zene

Dovedite kuhinju u red

Znamo da će ovo biti užasno mukotrpno, ali pokušajte razvrstati svu hranu u vašoj kuhinji. Riješite se one koja obiluje praznim kalorijama, a kvalitetne namirnice stavite na dohvat ruke.

Odredite vrijeme za vježbanje

Jednostavno unesite pojam u podsjetnik na telefonu ili ga zapišite u notes – veće će biti šanse da ćete se držati plana.

Pripremite obroke unaprijed

Odvojite par sati tijekom vikenda za pripremanje obroka za sljedeći tjedan, ili makar odredite od kojih namirnica ćete praviti obroke – neka budu što jednostavniji. Namirnice koje mogu stajati par dana u hladnjaku biće najbolja opcija.

Ne oslanjajte se na šećer i kofein

Jutarnja kava je jedno, ali ako je pijete prečesto, onda je to nešto sasvim drugo. U stresnim trenucima i tijekom žurbe ljudi obično posežu za slatkišima ili slanim i masnim grickalicama kako bi na brzinu svom tijelu pružili energiju. Međutim, u pitanju je velika zabluda – to će vas samo učiniti još umornijim.

Nosite zdrave grickalice svuda sa sobom

Nosite orašaste plodove, jogurt, energetske pločice (bez dodatka šećera), ili bilo što zdravo što može stati u torbu svuda sa sobom. Ili jednostavno na poslu napunite ladicu radnog stola kvalitetnim namirnicama.

Nađite partnera za vježbanje

Ne samo da će vam zbog toga trening brže proći, već su manje šanse da ćete preskočiti naredni znajući da vas netko čeka.

Držite sportsku opremu kod ulaznih vrata od stana

Ili u autu, ili u radnom stolu na radnom mjestu. U svakom slučaju – gdje god će vam biti u vidokrugu i na dohvat ruke jer su veće šanse da će vas dodatno motivirati za tjelovježbu.
Izvor:super zena