Graviola organske tablete – pomoć u liječenju raka

NEMAČKA FIRMA PREZENT PRODUCT I MEC Organic PREDSTAVLJAJU! Pakovanje 300 tableta (100 dana terapije) po PROMO CENI od 3.300 rsd. sa popustom 2.200 rsd.NEMAČKI KVALITET po najvišm Evropskim standardima. Već sada možete poručiti na broj 062/ 301 063 ili porukom u inbox stranice. ( mozete poruciti svim danima u nedelji )
graviola eliksir zdravlja
Poznata je delotvornost ove sjajne biljke, a posebno njenog lista, se u protekloj deceniji dosta govori zbog širokog spektra bolesti kod kojih pomaže. Primećeno je da Graviola daje jako dobre rezultate kod problema sa mokraćnim kanalima, bolovima u kičmi, kod ekcema, psorijaze , vitiliga kao i kod čireva, reume, dijabetesa. Takođe, ojačava imuni sistem, utiče pozitivno na krvotok, sprečava razvitak virusa, bakterija i drugih parazita , reguliše visok pritisak.
Kod lečenja malignih bolesti Graviola deluje na više nivoa – uništava maligne ćelije bez štetnih pratećih efekata kao što su mučnine, gubitak težine i kose.

Istovremeno, štiti imunološki sistem, pomaže u izbegavanju smrtonosnih infekcija, uspostavlja normalan rad organa, vraća životnu energiju i pozitivan pogled na život.

U svakom slučaju nepobitno je dokazano da biljka graviola ima snažno anti-kancerogeno dejstvo na organizam.
U prilog tome da je graviola čudo od biljke govore naučna istraživanja u kojima je evidentirano da ona efikasno ubija stanice raka i da je, verovali ili ne, 10.000 puta jača od savremenih lekova koji se upotrebljavaju za hemoterapiju. I ne samo to. Za razliku od hemoterapije, graviola destruktivno deluje isključivo i samo na stanice raka tako da pri tom ne ostavlja štetne posledice po organizam niti neželjene nuspojave. Naprotiv, ima i pozitivan učinak na imuni sistem.
Način upotrebe: Odrasli 2-3 tablete dnevno, deca 1-2 tablete dnevno pre ili za vreme obroka.

ZANIMLJIVO VEZANO ZA GRAVIOLU

Velike farmaceutske korporacije ovo su otkriće držale podalje od javnosti jer, po federalnom zakonu koji govori da se prirodni sastojak ili biljka ne može patentirati, nisu imali mogućnost ostvariti ozbiljan profit iz komercijalizacije ovog prirodnog leka. Tako su pokušali sintetizirati najmoćniji sastojak Graviole koji ubija stanice raka. Nakon sedam godina neuspelog testiranja, zatvorili su projekt sa velikim gubitcima i odlučili ne podeliti sa javnošću svoja istraživanja.
Zbog financijskih interesa farmaceutskih korporacija koje su isključivo zbog profita čuvale ovu blagodat prirode kao tajnu, hiljade ljudi dnevno je umiralo ne znajući da je odgovor za prevenciju i izlečenje od raka na dohvat ruke – u prirodi. Na sreću, jedan od znanstvenika koji su sudelovali u ovim istraživanjima javno je progovorio o dobrobitima Graviole čije su blagodati u zadnjoj deceniji postale dostupne celom svetu. Celi niz kasnije sprovedenih istraživanja potvrdio je delotvornost Graviole, ali rezultati su često ostajali daleko od očiju javnosti.