Greške koje vas mogu koštati veze

Mnogo je pametnih, uspješnih i lijepih žena koje su i singl, unatoč svim naporima koje ulažu kako bi pronašle svoju srodnu dušu. Stručnjaci za veze Alessandra i Kristina Konti pokušale su shvate zašto je to tako.
posvadjan par
Zaključak do kojeg su došle vas možda neće oduševiti: ne “uskačite” odmah u krevet s muškarcem s kojim želite ozbiljnu vezu.

Ne kažemo vam da treba čekati do braka, već dok od njega u vezi ne dobijete sve što želite – ljubav, sigurnost, povjerenje, poštovanje …

Kontija objašnjavaju da je ženama potrebna sigurnost, a da muškarci najprije traže seks, zanemarujući osjećaj sigurnosti i svih lijepih stvari koje veza sa sobom nosi. To, naravno, ne znači da muškarci žele samo i isključivo seks.

Kao razlog zašto ne bi trebalo da odmah provjerite kakav je u krevet muškarac sa kojim želite vezu, one navode ovo: kada dobije što je htio, muškarac će zaključiti da je njegov ponašanje do tada bilo zadovoljavajuće, pa neće vidjeti razlog zašto bi se dalje u vezi trudio.

Time što mu nećete odmah priuštiti nezaboravan seks, pokazat mu da mora uložiti napor da bi dobio sve od vas, tvrde stručnjaci za vezu.
Izvor:Mondo