Guess torbe za jesen/zima 2018 – 2019

Modni brend Guess je predstavio svoju kolekciju torbi torbica za jesen – zima 2018/2019. Ako ste u potrazi za kvalitetnom, unikatnom i trendi torbom koja će upotpuniti vaše modne kombinacije onda je pravo vrijeme da pogledate šta je modni brend Guess pripremio.

Guess je američka modna marka specijalizirana za odjeće i modne dodataka s brojnim trgovinama širom svijeta. Tvrtka je osnovana 1981. godine u Los Angelesu zahvaljujući poduzetnosti i strasti za modom braće Marciano: Georges, Armand, Paul i Maurice Marciano. U roku od samo nekoliko godina, brand Guess je otišao daleko iznad odjeće i torbi, proširivši proizvodnju na cipele, donje rublje, kostime, nakit, satove, pa čak i sunčane naočale. Osim toga, Guess također ima linija muške i dječije odjeće, uz ženske modne kolekcije koje također uključuju elegantne haljine pogodne za svečanosti. Mnoge poznate glumice i modeli su nostili i predstavljali kolekcije modnog brenda Guess kao što su Claudia Schiffer, Gigi Hadid, Adriana Lima, Drew Barrymore, Edilson Nascimento, Anna Nicole Smith i Paris Hilton. Ako se pitate gdje možete kupiti ove Guess torbe – u trgovinama ovoga modnog brenda, a ako volite online kupovinu onda na www.guess.eu

Cijela 2018 godina je u znaku cvijeća, tako da ni torbe nije zaobišao ovaj trend. Većina modela torbi modnog brenda Guess je ukrašena sa cvjetnim uzrokom ili nekim sitnim cvjetnim detaljima. Iz kolekcije torbi modnog brenda Guess se izdvaja crna kožna torba i torba sa metalik efektom. Jedna od trendi boja za jesen/zimu 2018 -2019.

Kolekciju modernih,trendi i unikatnih torbi i torbica modnog brenda Guess za jesen/zima 2018 – 2019 pogledajte na fotografijama ispod.

Guess torbe i torbice za jesen/zima 2018 – 2019