Gumene čizme savršene za kišovite dane

Izbor odjeće može biti prava noćna mora kada je kišni dan pred nama! Kada otvorimo ormar imamo samo dva cilja – da ostanemo suhe i pokušamo koliko toliko da izgledamo dobro. Ono što razlikuje “djevojke od okusa” od većine nas jeste to što one i po ovakvom vremenu, uz male prilagodbe naravno, izgledaju sjajno. Gumene čizme su prvi izbor, jer mogu kombinirati sa suknjama, haljinama, pa čak i šorcevima. Proljetna poslovna haljina odlično će izgledati u kombinaciji s kišnim mantilom, elegantnom ešarpom i gumenim čizmama u jarkoj pink boji. Čak i mala crna haljina, znak elegancije, odlično može uklopiti sa gumenim čizmama i kožnom jaknom. Dakle, ne bježite od čizmica u jarkim bojama, uživajte u kombinacijama, i ne bojte se eksperimentirati.

Neka vam baš ovi modni detalji u jarkim bojama unesu vedrinu u sumoran, kišni dan.

gumene cizme za kisovite dane 1gumene cizme za kisovite dane 2 gumene cizme za kisovite dane 3 gumene cizme za kisovite dane 4

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.