Guste obrve uz ove savjete

Konačno smo uspjeli prevazići trend što tanjih obrva. Danas je poželjno imati guste i lijepo oblikovane pune obrve. Upečatljive obrve naglašavaju oči, pa čak čine i izgledati mlađe.
guste-obrve-uz-ove-savjete
Ako ne spadate među sretnice koje imaju prirodno guste obrve, donosimo vam dva osnovna savjeta uz koje ćete lakše lažirati pune obrve.

Olovka

Olovka za obrve ne mora biti masna poput olovaka za oči. Portrebno vam je suha olovka koja će se najbolje stopiti s dlačicama, te se neće brzo razmazivati. Važno je da boja olovke odgovara boji obrva kako bi krajnji rezultat bio što prirodniji. Kratkim potezima, u smjeru prirodnog rasta dlačica, ispunite praznine u obrvama. Potom ih nježno počešljajte kako biste stvorili što prirodniji izgled.

Sjena

Ako se odlučite za sjenu, imajte na umu da sjenilo za oči i sjenilo za obrve nisu isto. Sjenila za obrve sadrže sivkaste mat tonove koji će se najbolje stopiti s prirodnim obrvama. Sjenu uvijek nanosite tankom četkicom, poput one za nanošenje ruža. Uvijek otresite višak sjene s četkice, te kratkim pokretima u smjeru rasta dlačica ispunite.
Izvor:super zena