Haljine u skladu sa vašim oblinama

Bilo da idete na posao, u provod s prijateljicama ili na piće s dečkom – odjenite haljinu! Ovaj ženstveni komad odjeće istaknut će sve vaše kvalitete, ako znate odabrati pravi model, ali i pokazati svima da ste dama od stila.

Da biste izgledale šik i dotjerano, kupiti haljinu u stilu 60-ih, s cvjetnim uzorkom koji je ove sezone apsolutni hit.

Ovakav model ističe struk, grudi, ramena i otkriva listove na nogama, a prikriva “narančinu koru” na bedrima i jake bokove. Djevojke koje su građene poput kruške bi trebali nositi ovakve modele, tvrde stilisti.

Najlakše je damama kojima je tijelo savršeno, poput pješčanog sata.

One mogu obuku sve i da im stoji besprijekorno, zato je za njih idealna čipkana haljina pripijena uz tijelo, s dubokim šlicem, naročito ako žure svom dragom u zagrljaj. U modi su i haljine bez rukava, tik ispod koljena, kao i one s dubokim dekolteom, u prugastom ili crno-bijelom karo dezenu.

Haljina A kroja, malo iznad koljena, s rukavima koji sežu do laktova ili samo prikrivaju ramena, idealna je za djevojke s naglašenim grudima koje su građene poput jabuke. U njoj će vaše noge doći do izražaja, naravno i grudi, a sakriće jaka ramena i široka leđa. Ovaj model je dobar izbor i za ured, kao i poslovne sastanke.
Izvor:novosti