Heljdino brašno i kefir – Prirodan lijek

Čišćenje organizma treba provoditi najmanje jednom u šest mjeseci, odnosno dva puta godišnje, jer nagomilani toksini mogu dovesti do različitih bolesti. Česte prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija – sve je to dokaz prisutnosti toksina u organizmu, malignih bakterija i drugih, ne manje štetnih tvari.
heljdino-brasno-i-kefir-prirodan-lijek

Učinkovit prirodni lijek ruske narodne medicine sastoji se od kefira i heljdinog brašna.

Kefir je “eliksir mladosti i zdravlja”, a heljdino brašno posjeduje izuzetna ljekovita svojstva: jača organizam, pomlađuje krvne sudove, otklanja umor, povećava cirkulaciju u rukama i nogama, pojačava lučenje urina. Odlično je za pamćenje i koncentraciju (osobito za starije osobe) .Snižava tlak, liječi arteriosklerozu i opstipaciju. U kombinaciji sa kefirom, smanjuje razinu šećera u krvi, čisti crijeva i krvne žile, normalizira metabolizam i rad gušterače, povećava razinu hemoglobina u krvi. Ovo je zaista čudesno narodno sredstvo!

Recept ljekovite smjese kefira i heljdinog brašna je sljedeći:

žlicu heljdinog brašna preliti sa čašom (180ml) kefira i dobro promiješati. Učinite to navečer i ostavite u hladnjak.

Ujutro, pola sata prije jela, još jednom promiješajte i pojedite ga. Najbolje je ovu smjesu uzimati umjesto doručka. Po želji zasladite sa malo meda. Poslije nemojte ništa jesti 3 sata.

Tečaj čišćenja treba trajati 14 dana.
Izvor:uspesnazena

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.