H&M – Boho chic je idealan stil za ljeto i tople dane jeseni

Modni brend H&M je brend koji u svojoj ponudi za tople dane uvijek ima nešto vezano za ljubitelje boho stila. Kada upotpunite boho stil sa nekim chic detaljima, dobijete vrlo popularni stil koji je omiljen među mnogo poznatih zvijezda koji se zove boho chic. Ovaj stil je baziran na ženstvenosti, lepršavim komadima i blagim nježnim bojama. Boje koje se povezuju sa ovim trendom su najčešće pastlene i svijetlije boje, ali i krem i smeđa boja.

Ovaj stil se povezuje i sa raznim muzičkim festivalima kao što je poznata „Coachella“. Od printova koji se koriste u ovom stilu najpoznatiji je cvjetni stil, koji se često nalazi na haljinama ili kratkim kombinezonima. Naravno lepršave suknje su neizostavan dio must have komada za ovaj stil, poseban naglasak ne na suknjama ispod koljena. Čipka je neizostav dio ovog stila također, tako da haljine ili suknje sa motivima čipke morate imati. Kratke hlačice birajte sa visokim strukom tako da bi ih mogli kombinovati sa crop topovima, pri čemu ćete naglasiti figuru i dodati notu ženstvenosti. Predivne haljine iz H&M u boho stilu.

Naravno potrebni su vam i đemperčići u pastlenim bojama, tako da bi mogli praktikovati slojevito oblačenje koje je neizostavan dio ovog stila.

Kolekciju odjeće u boho stilu iz H&M za jesen 2017 pogledajte na fotografijama ispod.