H&M ružičaste haljine za jesen 2018

Autor Datum 23/10/2018

Haljine se danas prave u različitim dezenima, tkaninama i modelima, stoga jednostavno možete pronaći barem jedan stil koji Vam se dopada i koji pristaje Vašoj figuri. Iako su zaštitne boje jeseni zemljani tonovi, zašto ne razbiti predrasude i odabrati jednu od romantičnih, nježnih rozih haljina koje nam donosi popularni brend H&M u jesenjoj kolekciji.

Haljine su jedan od najjednostavnijih komada odjeće za napraviti ali i za kombinirati. Jednostavna haljina sa dobrim krojem će uvijek biti u trendu, a Vi ćete joj se uvijek i iznova vraćati. Da li ste u žurbi ili Vam se ne da razmišljati o kombiniranju, idealan odabir je svakako haljina koja će uz par accessoara učiniti da izgledate moderno i trendi.

H&M donosi široku paletu modela i dezena, od svakodnevnih preko biznis haljina pa sve do svečanih, dugih haljina idealnih za posebne prilike. Iz galerije se na prvi pogled izdvaja midi haljina sa crvenim cvjetnim detaljima, koja će uz par tenisica izgledati veoma trendi ali i udobno. Također za svaki dan možemo odabrati i tamniju roza haljinu sa detaljima od čipke ili pak blijedo roza haljinu spuštenih ramena sa karnerima. Svaku od ovih haljina, možete kombinirati i za biznis varijantu, promjenom cipela ili aksesoara. Za večernje varijante tu su lepršava maxi haljina sa zlatnim, skoro neprimijetnim dezenom kao i nježna haljina sa V izrezom. Vjerujemo da će neka od haljina iz galerije osvojiti Vaše srce.

H&M trendi ružičaste haljine za jesen 2018 pogledajte na fotografijama ispod.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.