Horoskop za 2018 godinu – Jarac

U 2018 godine će do izražaja će doći vaši skriveni talenti. Takođe doći ćete i do novih resursa. Zbog povoljnog položaja planeta, razvoj i boljitak su mogući. Pripadnici horoskopskog znaka Jarac slove za ambiciozne ljude koji ne odustaju od svojih ciljeva. Oni su mirni,često materjalistički tipovi. Također slove za ozbiljne i tihe ljude koji se površnim stvarima ne bave. Jarčevi su inteligentni, organizirani i pripremljeni za budućnost.

Karijera i Posao

U 2018 godini otvorit će vam se razne mogućnosti koje trebate iskoristiti da bi vašu karijeru učinili izvsnom. Nadređeni i druge iskusnije kolege će vam biti od velike pomoći, stoga iskoristite svaku priliku koja vam se pruži na profesionalnom planu.

Problemi u karijeri se mogu pojaviti, ali ostanite mirni i strpljivi u svaom trenutku. Marljiv rad je jedina stvar koja će vam pomoći da ostavrite uspjeh u tim problematičnim periodima. Održavajte dobar odnos s nadređenima.

Oko sredine 2018 godine na profesionalnom planu bit će teško,ali naporan rad će učiniti da taj period prebrodite bez nekih većih posljedica. Takođe dobra prilika za napredovanje je i timski rad. Krajem 2018 godine očekuju vas promjene u karijeri.

2018 godina bit će jedna od najgorih u vašem profesionalnom životu. Stalno ćete dobijati nove zadatke, a da niste ni predhodne priveli kraju. Uglavnom neće biti dosadni poslovi. Vaša kreativnost će vas daleko odvesti, ali i ne zaboravite uzeti odmor kad osjetite potrebu.

Ljubav

2018 godina će biti velika što se tiče ljubavnog života Jarčeva. Većina Jarčeva će pronaći istinsku ljubav i potencijalnog životnog partnera. Svi Jarčevi moraju ostati pozitivni i sagledati pravu istinu kada je ljubav u pitanju. Ako želite biti u centru partnerovog interesovanja budite skromni i jednostavni. Ne trošite previše novaca na partnera, živite život koji odgovara debljini vašeg novčanika. Pobrinite se da vaš partner zna kako se osjećate.

Ako ste još uvijek sami, nemojte se brinuti, 2018 godina je godina kada možete ući u vezu koja će rezultirati partnerstvom za cijeli život. Ovo je godina u kojoj ćete se osjećati romantično i puni strasti, pa uživajte u svom ljubavnom životu.

Ako ste u vezi, onda će ovo biti period u kojem će partner konačno razumjeti kako se osjećate. Bez obzira na razlog ne dopustite da bilo kakva svađa utiče na tok vaše veze.
Ovo će zasigurno biti godina kada ćete konačno shvatiti koliko vam je važan vaš partner i kako se vaš odnos može unaprijediti. Ako smatrate da odnos nije dovoljno jak, potrebno je donjeti par teških odluka i izaći iz veze. U početku će bii teško, ali shvatit ćete da je to ipak bila najbolja odluka. Budite sigurni u to šta vam je prioritet.

Ne potiskujte emocije, otvoreno recite partneru kako se osjećate,jer ćete na taj način samo unaprijediti vaš odnos.

Finansije

2018 godina što se tiče finansija bit će glatka za Jarca. Ipak izbjegavajte pretjerano trošenje novaca. Napravite proračin, i postavite prioritete u rashodima, jer to će vam pomoći u suzbijanju nepotrebnog tošenja novaca. U svibnju je moguće da vas privuku razne ponude, ali se obuzdajteod trošenja. Jer ako sada uštedite veću sumu novca, isplatit će vam se u budućnosti.

Oko sredine 2018 godine naći ćete se u teškoj situaciji u kojoj trebate izdvojiti veću sumu novaca na voljene osobe. Ostanite hladni i ne odriješujte kesu previše. Uložite u nekretnine i zemljišne posjede. Do kraja 2018 godine imat ćete dovoljno novaca da bi ste sebi priuštili i neku zabavnu avanturu.

Zdravlje

Jačevi će u 2018 godini biti vitalni i puni energije, koja se treba jako dobro iskoristiti. Rješite se loših navika, počnite se baviti sportom. Loše prehrambene navike i prekkomjerni unos hrane se mora u 2018 godini izbjeći po svaku cijenu.

Takođe povedite računa i o svom psihičkom zdravlju, jer stres kojem ste izloženi može dovesti i do potpunog psihičkog raspada.

Sve u svemu zdravlje za Jarčeve će biti dobro u 2018 godini dokle god se pridržavaju zdravih navika i tjelovježbe, ali se isto tako ne trebate ni forsirati.

Porodica i društveni život

Porodični život u 2018 godini za Jarčeve bit će ispunjen i aktivan. Jačat će odnosi između članova porodice. Probleme ćete izbjeći lako ako slušate vlastito srce i vjerujete svojim instinktima.

Društveni život će biti ispunjen, ali kontrolirajte emocije da bi stvari išle glatko.

U porodičnim odnosima odaberite blag pristup, da ne bi došlo do burnih svađa. Provodite dosta vremena s porodicom i prijateljima jer će to pozitivno uticati i na vas,a ne samo na jačanje odnosa.

Mjesečni horoskop za 2018 – Jarac

 • Januar 2018: Ovaj mjesec će biti nevjerojatan u svim aspektima.
 • Februar 2018: Ovaj mjesec iskoristite kako biste poboljšali i izoštrili svoje vještine
 • Mart 2018: Ovaj će mjesec biti dobar u za vašu karijeru. Potkraj ovog mjeseca možete pokrenuti nove projekte i ostvariti uspjeh.
 • April 2018: Kako Merkur ulazi u retrogradnu fazu,može doći do zdravstvenih problema.
 • Maj 2018: Iskoristite za opuštanje.Meditacija,prirodne opuštajuće masaže neka vam budu prioritet.
 • Juni 2018: To će biti mjesec kada ćete biti jako kreativni.
 • Juli 2018: Ovog mjeseca izbjegavajte sukobe bilo koje vrste.
 • Avgust 2018: U ovom mjesecu možete očekivati uspone i padove.
 • Septembar 2018: Ovaj mjesec se otvaraju velike mogućnosti na profesionalnom planu.Zbog obilja posla moguće je da zapostavite zdravlje,pa posao podijelite i kolegama.
 • Oktobar 2018: To će biti mjesec kada će privatni i profesionalni odnosi biti na testu.
 • Novembar 2018: Ovaj mjesec iskoristite za vraćanje psihičkog balansa.
 • Decembar 2018: U profesionalnom i finansijskom smislu ste stabilni,ali privatni odnosi mogu biti narušeni.