Horoskop za 2018 godinu – Vodolija

2018 godina za Vodolije bit će godina u kojoj će morati naći balans izmedju svih aspekata života. Takođe ovo je godina uz kojoj će Vodolije morati da prave kompromise i da se prilagođavaju kako bi mogli da imaju skladan život. Položaj planeta povoljno će uticati na vaš renome. Ovo je takođe dobra godina za poboljšanje i izgradnju novih odnosa sa ljudima iz vašeg okruženja. Takođe vaš pristup odrađenim situacijama morate promjeniti. Vodolije slove za vrlo neovisne i ekscentrične osobe.Imaju jako veliki krug ljudi s kojima se druže,ali isto tako ponekad osjećaju da ih niko ne razumije. Vodolije vole da se zabavljaju, ali isto tako imaju i visoku razinu morala. Vole iznenađenja, ali su isto tako i prestrašeni od budućnosti.

Karijera i Posao

Povoljan položaj planeta omogućava jako dobru godinu što se tiče profesionalnog aspekta. Ambicije koje imate omogućit će kretanje karijere u pravom smijeru.

U 2018 godini može doći do unaprjeđenja na poslu kao i povećanje plate.U svibnju može doći do kratkotrajne blokade u karijeri, ali to može biti i prlika da razvijete dobre odnose s kolegama i nadređenima. Sve se može glatko rješiti uz taktičan i diplomatski pristup.

Budite strpljivi, energiju trošite na to da izađete iz tečkih situacija, ne na nepotrebne sitnice.

U drugoj polovini godine moguće da će vas očekivati neki problemi vezani za karijeru,ali morate biti mirni i staloženi.

Ova godina će biti ispunjena i poslovnim putovanjima i potrudite se da budete zaduženi za zadatke koji će vam donjeti priznanje.

Nadređeni moraju čuti vaše kreativne ideje, u čemu mogu pomoći i kolege, ali nemojte praviti grešku i igrati se sa svojim adutima.

Ljubav

Ljubavni život Vodolija doživjet će veliko poboljšanje u 2018 godini. Osjećat ćete veću povezanost s partnerom. Ovo je moguće samo ako promjenite pristup i budete spreni na kompromise. Ako ste sami ove godine bit ćete u potrazi za partenerom, dok oni koji su u vezi će imati bolju komunikaciju. Održavanje dobre komunikacije je temelj uspječne i stabilne veze. Takođe trebate pokazati partneru da ga volite i brinete za njega.

Pobrinite se da vaš ljubavni život bude pun romantičnih trenutaka, tako da nesuglasice ne mogu naštetiti vašem odnosu. Dopustite da vaš partner zna kako se osjećate, ali takođe slušajte i partnera kada priča o svojim osjećajima. Ako želite proširenje porodice sada je pravo vrijeme da popričate s partnerom na tu temu.

Ako ste osjetili da vaš ljubavni život gubi na snazi i emocijama, onda je ovo godina da se ponovo zapali iskra i vrati stari sjaj. Ovo vrijedi za Vodolije koji su već u vezi ili braku,a oni koji tek počinju vezu ne moraju da brinu o ovome.

Finansije

2018 će biti financijski sretna godina za Vodolije. Što se tiče materjalnih i finansijskih stvari očekujte veliku stabilnost. Priliv novčanih sredstava će biti konstantan, neplanirani i neželjeni troškovi se mogu pojaviti. Pa radi toga nemojte bespotrebno trošiti novaca. 2018 godina će biti finansijski dobra ako ne budete bespotrebno trošili novac.Ipak ne štedite novac na svojim hobijima i malim zadovoljstvima. Na kraju godine imat ćete dovoljno novaca da i sebi prijuštite neke stvari koje ste želili.

Zdravlje

Vodolije će u 2018.godini biti pune energije. Nastavite s vježbanjem i održavanjem uravnotežene prehrane većih zdravstvenih problema neće biti. Izbjegavajte jako masnu hranu. I izbjegavajte neaktivan način života. Pažnju posvetite i psihičkom zdravlju. Sportske aktivnosti i poslovna putovanja su jako dobra za psihičko i fizičko zdravlje. Ne pretjerujte s vježbanjem.

Porodica i društveni život

Na porodičnom polju, 2018 godina bit će mirna i tiha ali sretna. Postojeći odnosi bit će dobri,ali i novi se mogu razviti kroz brak ili rođenje djeteta,što će donjeti sklad u vaš porodični život. Izbjegavajte svađe svih vrsta, jer suptilno ponašanje će igrati ključnu ulogu u očuvanju harmonije na privatnom polju. Vrlo važno je da imate jasnu sliku o tome šta želite od vaše porodice i prijatelja.

Mjesečni horoskop za 2018 – Vodolija

 • Januar 2018: U ovom mjesecu ćete odlušiti u kojem smijeru će teći vaš život.
 • Februar 2018: Ovo će biti mjesec koji je pun aktivnosti vezanih za rad i ljubav.
 • Mart 2018: Ovo će biti povoljan mjesec s financijskog aspekta.
 • April 2018: Ovaj mjesec će vam pomoći ostvariti svoje snove i postići svoje ciljeve.
 • Maj 2018: Obratite pažnju na zdravlje i posvetite se više porodici.
 • Juni 2018: Mjesec za uživanje s orodicom,kao i vrijeme da uradite nešto na proširenju porodice.
 • Juli 2018: Ljubavni život i zdravlje bi se mogli naći na testu.Pa budite strpljivi i obratite pažnju na to.
 • Avgust 2018: Merkur ulazi u retrogradnu fazu,pa bi moglo doći do zastoja u vašoj karijeri.
 • Septembar 2018: U ovom mjesecu ćete analitički pristupati situacijama.
 • Oktobar 2018: Mjesec jako dobar za obnavljanje starih veza i učvršćivanje postojećih.
 • Novembar 2018: Ovaj mjesec ćete biti jako aktivni.
 • Decembar 2018: Tokom ovog mjeseca uticaj dvanaeste kuće će biti jak,što vam donosi uspjeh u svakom aspektu života.