Horoskop otkriva kako do pomirenja sa partnerom

Autor Datum 22/04/2016

Nakon prekida teško je ponovno uspostaviti odnos, ali horoskopski vodič nam može olakšati da omekšamo partnera.
pomirenje sa bivsim deckom

Ovan

S Ovnovima ne pomaže suptilnost. Ne hodajte naokolo čekajući da on nešto primijeti. I ni slučajno nemojte čekati “pravi trenutak” za pomirenje, zbog toga što Ovnovi vrlo brzo uskaču u nove veze. Jednostavno recite da se kajete, želite da vam oprosti i da obećavate da se više neće ponoviti. Nakon toga držite se date riječi, zbog toga što Ovnovi ne toleriraju prekršena obećanja. Ako baš želite učiniti nešto dodatno za svoga partnera, javno se ispričajte, na taj način ćete nahraniti njegov ego i ispuniti ga srećom.

Bikovi

Najtvrdoglaviji znak. Ako ste se oko nečega posvađali, prvo mu morate jasno staviti do znanja da je on bio u pravu. Recite kako je on od samog početka imao potpuno pravo u vezi s tom temom. Sve dok to ne učinite, od pomirenja nema ništa. Učvrstite svoj plan tako što ćete mu reći da shvaćate da ste pogriješili i da ćete ga sljedeći put poslušati. Na taj način ćete ga osloboditi strahova i obećati dominaciju.

Blizanci

Pošaljite šaljivo izvinjenje. Ništa neće oduševiti Blizanca kao dobro sročen humor. Ako ste napravili ozbiljnu pogrešku, morat malo više da se potrudite i budete dosetljiviji. Ne pokušavajte ga zovete jer on nije tip koji će pokraj telefona čekati da zazvoni, ali ako želite izgladite stvari, ne smijete prekinuti komunikaciju. Pokažite otvorenost i spremnost na ponovna druženja. Ne plačite i ne histerišu.

Rak

Da biste se pomirili s Rakom trebat će vam mnogo strpljenja, ukusa i takta. Ne naglašavajte svoju pogrešku, i ni slučajno se ne šalite na taj račun. Recite mu kako jednostavno ne možete živjeti bez njegove ljubavi. Ako to ne upali, pripremite večeru i učinite sve kako biste izbjegli bilo kakav oblik neslaganja. Neka osjeti vašu ljubav, odvojite što više vremena, pažljivo slušajte što vam priča, slažite se s njegovim tezama.

Lav

Dijeljenje komplimenata i laskanje odvešće vas gdje god želite. Ispričajte se zbog svog “grijeha” i naglasite kako ne zaslužujete njegovu ljubav. Obasipajte ga poklonima, a posebno čokoladom i cvijećem. Učinite sve kako biste pokazali da ste vrijedni njegove ljubavi, odjenite se najbolje što možete. Lavovi su površni. Potrebno je samo da on uoči da se trudite i da ga želite najviše na svijetu, i on će prići vama.

Djevica

Za početak se upristojite. Djevica ne podnosi psovke ili prostačenja. Naglasite svoju profinjenost. Na dogovoreni sastanak dođite na vrijeme, sredite se, a ako ide do vas kući, obavezno počistite stan. Svoju grešku u očima Djevice očistit ako očistiti sve oko sebe. Kupite lijep poklon, ni slučajno romantičan ili humorističan, najbolji izbor bila bi dobra knjiga. Ali nemojte ni “gnjaviti”, Djevice vole logična objašnjenja više od emotivnih apela.

Vaga

Pokažite što više zanimanja za Vagine aktivnosti. Izbrusite svoje konverzacijske vještine. Naravno ne zaboravite svako malo udelite kompliment. Svim osobama rođenim u znaku Vage potrebni su stalno odobravanje i za sebe, i za svoje postupke. Iznesite formalno izvinjenje. Ni previše, ni premalo. Vaga mora znati da ste ozbiljni i da mislite to što govorite. Dodajte malo romantike, i uspjeh neće izostati.

Škorpion

Slobodno upotrijebite neke dramatične geste kako biste pokazali svoju odanost. Što se tiče Škorpije govor je prejeftin, pa riječi neće puno pomoći. Važno je da djelujete kako biste zadovoljili Škorpiju. Jedino pozitivne akcije mogu vam vratiti milost. Možda to znači da ćete morati riješiti neke stare navike, ili potražite pomoć ako se radi o ozbiljnijem problemu, ali jednostavno morate potpuno završiti s tim što je prouzrokovalo raskid. Pritužbe i prigovore ovog znaka uvijek uzmite ozbiljno.

Strijelac

Ponudite toplu i prihvatljivu mirovnu ponudu. Strijelci vole kućne ljubimce i budete li dovoljno umiljati, neće vam moći odoljeti. Najbolje bi bilo da za početak s njim prihvatiti prijateljstvo, i ne žurite. Strijelci više važnosti pridaju društvenom životu nego ljubavi, te bi trebalo da se uklopite u njegovo društvo. Što prije ponovno postanete član ekipe, prije ćete se pomiriti.

Jarac

Budite iskreni i otvoreni. Jarac može izdaleka da nanjuši laž. Ako ste vi zeznuli, priznajte i recite da ćete biti bolji, da se više neće ponoviti. Ali morate to i misliti. Prazna obećanja neće vas daleko dovesti. Jarci dosta cijene materijalnu sigurnost, pa će pomoći ako za dar pomirenja otvoriti zajednički račun ili kupite nešto što će pokazati kako vjerujete u zajedničku budućnost.

Vodenjak

Pozovite Vodenjaka na razgovor uz kaficu. Neće moći odoljeti da razmjeni mišljenja. Oduprite se i ne potičite bliskost. Ne skrivajte od njega ništa ili će vaš odnos nastaviti stagnirati. Budite potpuno iskreni. Ako želite ostati s vama, sve mora biti potpuno otvoreno. Pokušajte učiniti nešto uzbudljivo, predložite zajedničke aktivnosti.

Ribe

Sve karte stavite na suosjećajnost. Ribe ne mogu nikoga gledati kako pati. Budite manje posesivni i zahtjevni. Iako je romantična, Riba ne može podnijeti zatvor. Prihvatite činjenicu da je ekstremno osjetljiva i da se prema njoj uvijek treba ophoditi s posebnom pažnjom. Budite što nježniji i ljubazniji. Neka vam prijeđe u naviku stalno iskazivanje ljubavi, ne samo u nekim posebnim prilikama.
Izvor:covermagazin

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.