Kako horoskopski znakovi preživljavaju raskid veze?

Svaki horoskopski znak drugačije preživljava prekid emotivne veze. Ribe su sklone osamljivanju i povlačenju u sebe, dok će, nasuprot njih, Strelec naći utjehu u druženju, izlascima, putovanjima. Pogledajte kako koji znak preživljava raskid, kao i savjete kako da se u tim trenucima ponašate i pomognete svojim prijateljima da zaliječe ljubavne rane.
horoskopski znakovi raskid veze
Ovan

Iako ste već duže vrijeme nezadovoljni u vezi i svjesni da je za vas najbolje da tu vezu prekinuti, ipak vam ponos malčice povrijeđen. Ljuti ste i bijesni na sebe i na cijeli svijet. Vičite i besnite do mile volje i pokušajte se na taj način ispraznite, ali još bolje bi vam pomogla pojačana fizička aktivnost, trčanje do iznemoglosti ili pak nabavite džak i boksačke rukavice pa udarajte, udarajte dok ne padnete od umora. Kod vas je to burno, ali na svu sreću brzo prolazi.

Savjet prijateljima Ovna: Ne ljutite se na svoje drage Ovnove, progutajte njihove ispade, jer će na sreću sve brzo proći i opet će biti oni stari, prepuni energije i entuzijazma.

Bik

Bikovi su fiksni znak i pomalo su inertni, pa stoga nisu baš presretni kada im se u životu događaju veće promjene. Ako je u pitanju prekid duže veze to će im zaista teško pasti, čak iako u toj vezi nisu bili zadovoljni. Oni su u stanju da dosta trpe, misleći kako će se vremenom nešto promijeniti na bolje. Kada naviknu na nekog teško im je da se odviknu, iako su svjesni da to nije bilo dobro za njih. Raskid veze doživljavaju vrlo bolno, pomalo su izgubljeni, jer im se potpuno mijenja način života. Skloni su da se zapuste i povuku u sebe, a utjehu često pronalaze u hrani, osobito u slatkišima.

Savjet prijateljima Bika: Budite puni ljubavi i pažnje prema vašim Bikovima, dok ih depresija ne prođe. Pokrenite ih i aktivirajte, jer će oni to teško uraditi sami. U početku će možda odbijati, ali vi budite uporni.

Blizanci

Raskid veze vam teško pada, mada vi to nećete da priznate ni sebi ni drugima. Umorili ste se od razmišljanja, jer jednostavno ne možete pronaći odgovore na sva pitanja. Dobar san će vas najbolje opustiti i rasteretiti. Pokušajte što manje o tome razmišljati, zaposlite sebe dodatnim obvezama, otiđite makar na neki kraći put. Upišite se na tečaj stranog jezika ili bilo koji tečaj, pojačana mentalna aktivnost vama najviše pomaže.

Savjet prijateljima Blizanaca: Vaš dragi Blizanac će se ponašati vrlo čudno, ni ne pokušavajte ga opominjete. Biće ekstremno rasejan, a promjene raspoloženja će varirati iz minuta u minut. Vi se pravite kao da ništa ne primjećujete. Dovoljno je samo da budete prisutni, da ste uvijek dostupni kad god mu nešto zatreba.

Rak

Nabolja terapija za ostavljenog Raka je da bude u društvu svojih bliskih prijatelja. Preselite se na nekoliko dana kod svog najboljeg prijatelja / prijateljice s kojim ćete na miru moći pričate o svojim emocijama. Ne ustručavajte se da se dobro isplače, jer će vam poslije toga sigurno biti puno lakše. Pokušajte se osloboditi uspomena koje vas podsjećaju na vašeg bivšeg partnera, sklonite ih u jednu kutiju i stavite na tavan ili u podrum.

Savjet prijateljima Raka: Razumite vašeg dragog Raka i budite nježni prema njemu. Budite mu rame za plakanje i podrška u tim tužnim danima. Čak iako vidite da je pretjerao u samosažaljenju nemojte ga kritizirate. Proći će to i sve će doći na svoje mjesto.

Lav

Previše ste ponosni pokazati drugima da patite pa ste skloni ubedjujem sebe u suprotno. To će samo izazvati kontra efekt, stalno ćete biti bijesni i mrzovoljni. Najbolje bi za vas bilo da se smjesta preselite na neko egzotično mjesto, plivati i izležavate se na suncu, jer je sunce za vas najbolji lijek. Potrošiti novac na skupe izlaske i garderobu, promijenite frizuru, boju kose … budite originalni.

Savjet prijateljima Lava: Navikli ste da vaš prijatelj stalno sija, ali sada su se oblaci nadvili nad njim i njegovo Sunce je malo potamnjelo. Hvalite ga, bodrite i podijeliti mu komplimente, pokažite mu koliko ga volite i koliko vam u životu bitan. To će mu puno značiti.

Djevica

Device imaju potrebu da urede svoj život, jer tako najbolje funkcioniraju. Raskid s partnerom ih baca u depresiju – kako će sada da nadomjeste jednu kariku koja nedostaje? To ih zbunjuje i čini ih nesigurnim. Najbolje je da napravite popis razloga zašto je bolje bez njega. Također je dobro da napravite popis aktivnosti koje ćete sada bez njega moći raditi, a niste mogli prije. To će sigurno pomoći.

Savjet prijateljima Djevica: Pomozite svojoj dragoj Djevici da sve dobro izanalizira, logičko razmišljanje će ovdje pomoći. Ako vidite da ne pomaže dovoljno, ubedite svog prijatelja da je to moralo da se desi, da bi ustupilo mjesta nečem boljem i kvalitetnijem što uskoro dolazi.

Vaga

Vage su sklone konstantnoj analizi tako da već odlično znaju što gube raskidom, a što dobivaju. To nije problem. Problem je što one teško funkcioniraju same, bez partnera, tako da će imati potrebu da što prije uđu u novu vezu i moguće upadnu u zamku pogrešnog izbora. Savjet Vagama je da se strpe da ne bi napravile pogrešku. Poželjnije bi bilo da obnove odnose s prijateljima koje su zbog partnera vjerojatno zapostavile.

Savjet prijateljima Vaga: Pripremite se da pažljivo slušate vašu dragu Vagu, što je sve to ona trpjela u vezi i čega se sve odricala. Često će biti kontradiktorna, ali ne pokušavajte je ispravljate. Povedite je u neko veliko društvo, jer će joj udvaranje i naklonost suprotnog pola podići samopouzdanje, što joj je u ovim trenucima najviše potrebno.

Škorpija

Škorpije se u ljubavnom odnosu potpuno predaju, do kraja, bez ikakve rezerve. Njihova ljubav je duboka, a patnja još dublja. Ljubavni gubitak je za njih nalik samoj smrti i to se teško podnosi. One neće lako prihvatiti da su ostavljene, boriće se za svoju ljubav do posljednjeg daha. Mogu postati vrlo destruktivne, najčešće samodestruktivne. Drage Škorpiona, morate što prije pronaći svjetlo na kraju tunela da ne biste zastranilii i otišli u negativnu krajnost. Prestanite se kažnjavate i žalite zbog svega što ste učinili, jer ste učinili najbolje što ste znali.

Savjet prijateljima Škorpion: Morate odmah postati dobar psiholog i da imate pametne odgovore na sva pitanja. Vaša pozitivnost i entuzijazam će pomoći da se odstrani mrak iz života vašeg dragog prijatelja.

Strijelac

Vječiti optimisti i idealisti u ovakvim situacijama će za trenutak zatajiti.  Iako im je veza često predstavljala prepreku ka slobodi koju najviše vole i priželjkuju, sada će osjetiti veliku usamljenost.  Međutim , oni su majstori da se izdignu iznad svake situacije i život promatraju s filozofske točke gledišta.  Spakovaće kofere i krenuti u nove avanture.  Imaće neodoljivu potrebu da neprestano budu okruženi prijateljima,  kako bi izbjegli osjećaj usamljenosti.  Lako mogu završiti u naručju neke sasvim nepoznate osobe,  a poslije toga da se još lošije osjećaju.  I tako,  u tom lutanju,  tuga će polako proći.

Savjet prijateljima Strijelca:  Vaš prijatelj će se čudno ponašati,  često će biti sklon kritiziranju i prepirkama,  mijenjat će često raspoloženja.  Može vas lako osuditi za nešto što se dogodilo prije pet godina,  ali ne marite za to.  Budite uz njega,  čuvajte ga,  pomozite mu … da što prije postane onaj stari,  neodoljivi prijatelj bez koga bi život bio mnogo,  mnogo monoton.

Jarac

Iako izgledaju da odlično podnose prekid emotivne veze, oni su ustvari do temelja uzdrmani. Nešto što su godinama gradili sada se srušilo i oni to teško podnose. Nećete ih vidjeti da se puno žale i jadikuju, više su skloni patiti u samoći i da druge ne opterećuju puno. Žele ostati smireni i pribrani, čak iu ovakvim situacijama. Da vrijeme liječi sve rane, oni to odlično znaju. Najefikasnije za njih je da spas potraže u poslu kao iu druženju s prijateljima i rodbinom.

Savjet prijateljima Jarca: Ponašajte se kao da se ništa nije dogodilo, oni ne vole da ih sažaljevaju. Razgovarajte o tome samo na njihovu inicijativu. Nemojte im dozvoliti da se osame, izmislite neke valjane razloge da ih izvučete iz kuće.

Vodenjak

Vodenjaka neće lako prihvatiti prekid veze i željet ostati makar prijatelji sa svojim bivšim partnerom. Na taj način agonija se nastavlja, dok konačno ne budu shvatili da je kraj. Najbolje je da vrijeme provode u društvu svojih prijatelja kojih imaju na pretek, da razgovaraju o tome, bit će tu različitih savjeta, ali sve u svemu shvatit da nisu sami i da imaju puno prijatelja koji ih obožavaju što njima vrlo znači.

Savjet prijateljima Vodenjaka: Vaš veseo prijatelj je postao veoma tužan i zadatak da ga razveselite. Predložite mu nešto otkačeno. Ako dosad nije skakao padobranom iz aviona pravo je vrijeme za to. To će mu pomoći da osjeti da je živ i tuga će brzo nestati.

Ribe

Već duže vrijeme slutite da je kraj i sada se konačno desio. Srušili su vam se snovi i mislite da ne možete živjeti bez voljene osobe. Ne znate što radite, da li da tugu ugasite u moru alkohola ili možda otići u manastir i osamite se. Ovdje je ključna riječ – vjera. Kako sada, kada vam se svijet srušio, kada su snovi nestali i sve u što ste vjerovali i nadali se sada se jednostavno izgubilo, probuditi ponovno vjeru u sebe, vjeru u ljubav? Čini se gotovo nemogućim. Napišite najljepše ljubavno pismo, najljepšu ljubavnu pjesmu, stavite u bocu i pustiti u rijeku. i vidjet ćete, čarolija će se uskoro dogoditi.

Savjet prijateljima Riba: Budno motrite na svog prijatelja, jer može lako napravi neku glupost. Ne vjerujte mu ako kaže da je dobro, jer već u sljedećem trenutku može se nađe na dnu ponora. Boravak pored vode bi mu mnogo prijao, ako ništa drugo, povedite ga na pecanje.