Horoskopski znakovi i vjernost partneru

Istraživanja pokazuju da većini ljudi vjernost nije jača strana. Dok neki horoskopski znaci to rade zbog dosade, drugi ne žele “propuste priliku”, a ima i onih kojima nije potreban poseban povod.

OVAN

Važite za najvećeg osvajača u zodijačkom svijetu, a prilike za prijevaru ukazuju vam se na svakom koraku. Kada osjetite potrebu za avanturom, ništa ne može vas zaustaviti.

BIK

Vaša čulna priroda ne može odoljeti izazovima, koji vrebaju sa svih strana. Iako ste skloni prevari, partner teško može vam uđe u trag, jer ih vrlo vješto skrivate.

BLIZANCI

Uzmi sve što ti život pruža, vaš je moto, ali to ne znači koristiti svaku priliku. Najviše “padate” na intelektualne razgovore. Partneru lako praštate prevaru jer ni vi niste ništa bolji.

RAK

Vaši osjećaji su kao bunar bez dna, prijevara vam vrlo teško pada. Kada ste vi nevjerni, razlog je najčešće to što su vam povrijeđena osjećanja, za što opet okrivljujete partnera.

LAV

Vaša velikodušna priroda mnogo toga može oprostiti, ali ne i prevaru! Ako se desi, pored povrijeđene sujete, u vama se budi i želja za osvetom, pa neka i partner osjeti bol zbog izdaje kao i vi.

DJEVICA

Ne grozite se tajnih veza, ali vam je teško “plivati” u mutnim vodama. Partneru biste možda i oprostili prevaru, ali problem je što ne možete zaboraviti to nikada.

VAGA

Toliko ste šarmantni i neodoljivi, da jednostavno prelazite granice flerta i varate partnera. Spremni ste i da zažmirite na švrljanje voljene osobe, ako vam je stalo do nje.

ŠKORPION

Iako vas bije glas fatalnog zavodnika, kada ste zaljubljeni, apsolutno ste vjerni. Kada volite, to pokazujete, ali izdaju ne praštate. Ako vas partner prevari, za vas više nema!

STRIJELAC

Čak i kada se potrudite da budete vjerni, najčešće prevagne onaj avanturistički dio vaše prirode i skliznete u grijeh. Spremni ste da oprostite prevaru, jer i znate da ni vi niste “svetac”.

JARAC

Previše držite do sebe, da biste tek tako partneru oprostili nevjeru. U tajne veze najčešće ulazite s osobama koje poznajete preko posla.

VODENJAK

Volite švrljate, pa brzo rasterate one koji bi vam bili odani, a završite zaljubljeni u nestalne i nevjerne poput vas. Teško praštate, više zbog sujete, nego zbog povrijeđenih osjećaja.

RIBE

Vama ne treba poseban povod za flert, avanturu ili tajnu vezu, dovoljna je romantična atmosfera, svijeće, vino i cvijeće. Ne možete odoljeti dobroj, staroj igri zavođenja.
Izvor:Novosti