Idealna frizura za vaš horoskopski znak

Ako su vam dosadili savjeti frizera, pročitajte što vam zvijezde savjetuju koja je najbolja fizura za vas.

Ovnove krasi gusta kosa, često puna velikih kovrča.

Oni vole izražajne boje i nešto dramatičnije nijanse. Ponekad su nepraktični, pa ni ne pitaju da li je neka frizura laka za održavanje, već iz salona izađu frustrirani s frizom koji ne odgovara njihovom tipu kose. Potrudite se da vaš glavni adut budu kovrče – njegujte ih i igrajte se s njima pomoću različitih stilova frizura.

Praktični i elegantni Bikovi naklonjeni su tradicionalnim bojama i frizurama koje su jednostavne za održavanje.

Strogo i uredno ošišana kosa koja izgleda dobro i kad je malo neuredna njihov je san. Oni mogu frizeru da objasne koji im stajling najbolje pristaje i neće nimalo pogriješiti.

Neobične frizure i stajlinzi omiljenih slavnih osoba često krase Blizance.

Oni će učiniti sve da imaju frizuru poput najdraže glumice, makar morali i po dva sata svako jutro da provode u kupaonici. Odlučuju se za jedinstvenu boju kose po kojoj će svima biti prepoznatljivi.

Žene Rakovi vole jednostavne i ženstvene frizure.

Najdraža im je duga i ravna kosa ili ona s mekim uvojcima. Odlično im stoji i klasičan rep s nekoliko nestašnih pramenova koji vise sa strane. Iako ne volite promjene trebalo bi isprobati neku potpuno drugačiju, drsku frizuru, koja će vas prikazati u potpuno novom svjetlu.

Lavice krasi gusta, jaka i neposlušna kosa.

Bez obzira na boju i frizuru, iz svemira se mogu prepoznati po bujnoj kosi. Njihova frizura nosi osobni pečat. Za njih imamo samo savjet da posvete više pažnje tjemenu i da ga lagano masiraju nakon nanošenja regeneratora.

Uredne i konzervativne frizure mogu se vidjeti na perfekcionističkim Djevicama.

Bob frizura do ramena ili dugačka ravna kosa njihov su zaštitni znak. Trebalo bi da se drže svog stila i izbjegavati kratke frizure. Povremeno bi bilo dobro da se počastite keratinski tretmanom.

Ona je elegantna i sofisticirana, ona je Vaga.

Mijenja frizuru iz dana u dan, u skladu s odjevnom kombinacijom – od seksi pletenice do stroge visoke punđe … Trebalo bi i više eksperimentirati – neka prebaci razdjeljak na drugu stranu!

Škorpion zrači seksepilom i moći, a čim ustane iz kreveta – izgleda odlično bez mnogo truda.

Za nju se vezuju bogate boje – kestenjasti ili plavi pramenovi. Idu iz krajnosti u krajnost – od ženstvene frizure s uvojcima do kratke muške frizure. Savjet glasi – posvetite se hidrataciji kose.

Mladalačka frizura koja je najbrže gotova prava je za Strijelca koji živi za avanturu.

Ove dame ne vole gubiti vrijeme na sređivanje kose. Samo je bitno da se ne boje promjena. Kada jednom naprave frizuru, neka je se drže dok je ne zavole.

Jarac voli čist i moderan izgled, tradicionalne stilove i boje pogodne za posao.

Praktični su i lako mogu usavršiti osobni stil. Ipak, trebalo bi da se poigraju sa suprotnostima – ošišajte dugačku kosu ili kratku pustite rasti i uživati ​​u novoj ličnosti.

Tko mijenja izgled svako malo i isprobava nove trendove, ako ne Vodenjak koja toliko voli slobodu!

Otkačena, moderna frizura potpuno neprirodne boje nešto je što na njoj često možete vidjeti. Dio je njene ličnosti, pa joj sjajno stoji. Međutim, Vodenjak treba malo uspori i da se pogleda još jednom u ogledalo.

Ribe su slabe na trendove, vole dugačku kosu i frizure za koje nije potrebno mnogo truda.

Lako je nagovoriti ih na promjenu, ali ako rezultat nije onakav kakav su željele, lako se mogu uzrujati. Pustite kosu da se suši prirodno, odmorite je od fena i trljanja ručnikom.
Izvor:sdanas