Idealna vjenčanica za vaš oblik tijela

Svaka djevojka od malih nogu sanja svoje vjenčanje, i bez sumnje želi izgledati poput prave princeze. No, kako odabrati idealnu vjenčanicu koja će vam pristajati savršeno?

DAME SA OBLINAMA (PEŠČANI SAT).

Ako ste sretnica koja je rođena sa zanosnim oblinam, vjenčanje je svakako momenat kao ih trebate naglasiti. Za vas će sirena kroj biti idealna, jer će naglasiti sve vaše atribute i dat će vam vitkiji izgled.
pjescani sat vjencanice

KRUPNIJE GRUDI.

Ako imate izraženije grudi, za vas je idealna haljina s dubljim V izrezom koji će vam produžiti torzo i vrat, a pri tome neće djelovati vulgarno.
krupnije grudi vjencanica

BEZ OBLINA.

Ako imate pomalo dječačku građu, bez izraženih oblina, birajte haljine s više nabora i slojeva koji će vam dati iluziju oblina.
bez oblina vjencanice

ZA NISKE DAME.

Za malene dame, koje svakako žele vizuleno dodati si koji centimetar, savršen kroj vjenčanice biće ona koja prati liniju tijela.
niske dame vjencanice

KRUŠKASTI OBLIK TIJELA.

Vama će najbolje pristajati haljine A kroja. Izdužit će vam figuru, dati joj ženstven oblik, te ćete tako izgledati profinjeno i nježno.
oblik kruska vjencanice

KRUPNIJE DAME.

I krupnijim damama idealno će pristajati haljine A kroja, kojoj možete dodati neki širi pojas. Još jedna savjet, birajte haljine dužine sedam osmina, kako biste pokazali članke na nogama; to daje vizuelnu sliku vitkijeg tijela.
Izvor:ljepota