Idealne modne kombinacije za doček Nove Godine 2019

Autor Datum 21/12/2018

Znamo da je možda još rano da već znate na kom mjestu ćete odbrojavati minute do nove 2019. i da će većina vas to znati u posljednjem trenutku, ali to nije razlog da uz svu uoičajenu prazničnu histeriju nađete i u problemu “nemam šta da obučem!” .

Jer, da se ne lažemo, o party kombinaciji počnemo misliti tek kada smo 100% sigurni gdje idemo, a to se obično desi 30. ili 31. prosinca.

Pa umjesto da u posljednjim danima prosinca izgubljeno lutate po buticima s još milijun ljudi koji su baš kao i vi blagdansku kupnju ostavili za posljednji trenutak, zašto ne biste već ovih dana skoknuli do omiljenih fashion prodavaonica u potrazi za nekom party kombinacijom.

I da, to ne mora biti haljina. Mi smo pronašli i neke chic kombinezone, kao i suknje koji u paru s bluzom, koje vam daju priliku da zablistate u najluđoj noći. I reprizi.

Provjerite idealne modne kombinacije za doček Nove Godine 2019.

idealne-modne-kombinacije-za-docek-nove-godine-1idealne-modne-kombinacije-za-docek-nove-godine-2 idealne-modne-kombinacije-za-docek-nove-godine-3 idealne-modne-kombinacije-za-docek-nove-godine-4idealne-modne-kombinacije-za-docek-nove-godine-5 idealne-modne-kombinacije-za-docek-nove-godine-6

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.