Intervju sa vlasnikom korporacije Eliksir i MEC cosmetic G.Ulemek Nenadom

Za novi broj magazina ”Zdravlje” Vlasnik i Direktor radionice cajeva Eliksir Zdravlje, G.Nenad Ulemek je najavljuje pocetak rada MEC cosmetic organske kozmeticke linije i nove proizvode radionice cajeva pocetkom 2016 godine.
nenadulmek

IZDVAJAMO deo intervjua.

Prosle nedelje bili smo na prezentaciji MEC cosmetic kozmeticke linije, za nase citaoce recite o cemu se radi? Predstoji nam najveci poduhvat do sada , a to je pocetak rada organske kozmeticke linije MEC cosmetic. Novembar i Decembar ce biti veoma vruci za nas jer krecemo sa proizvodima koji ce biti u rangu sa najboljim kozmetickim proizvodima u Evropi i zastupljeni na celom Evropskom trzistu. Radi se o organskoj kozmetici za zene i muskarce kao i nesto na sta smo izuzetno ponosni a to su organski parfemi na bazi djumbira , GINGER WOMEN i GINGER MEN. Moram istaci da ce ovi parfemi biti na prvom mestu najzdraviji i najkvalitetniji parfemi u celoj Evropi. Cela paleta proizvoda ispunjavace najvise Evropske standarde a za ambalazu i dizajn proizvoda zaduzena je Italijanska kompanija TERAMARE.

TERAMARE dizajnira i proizvodi najbolju kozmeticku ambalazu u svetu za najpoznatije brendove.

Kada mozemo ocekivati prve proizvode i koliko ih je planirano za pocetak? Proizvodnja pocinje 1.Novembra i krecemo sa GINGER MEN organskim parfemom za muskarce,koji se u prodaji treba pojaviti do kraja Novembra. Decembar mesec donosi GINGER WOMEN organski parfem za dame i na trzistu ce biti do kraja godine.Proizvodnju organske kozmetike krecemo od januara 2016 i na svakih mesec dana izlazice po 1 nov proizvod. Godinama se bavite organskim proizvodima u saradnji sa Nemackom firmom ”Prezent product” , dali se nas narod okrece organskim proizvodima ili su cene jos uvek ne pristupacne za vecinu nasih gradjana? Mislim da nas narod jos uvek ne zna sta je organski proizvod, ili smatra da to nema toliku tezinu koliku ima. Najnizu cenu imaju nasi organski cajevi, pakovanja su po ceni od 700 dinara za 30 dana konzumacije,kada kupac dodje kod nas u prodavnicu i cuje tu cenu, u vecini slucajeva pita ”Zasto je to tako skupo”? Manji je broj onih koji kazu pa to je jeftino,obzirom na kvalitet.

Nazalost jos uvek malo znamo o organskom uzgajanju bilja i njegovoj lekovitosti a jos manje o kvalitetu proizvoda istog.

Zna li se cena organskih parfema? Neka ostane tajna … Eliksir Zdravlje ima svoje prodavnice po Srbiji, dali ce MEC cosmetic imati parfimerije? Da , u planu su parfimerije, ostavljamo ih za 2016 godinu, ali u njima nece biti samo nasi proizvodi, vec i brojnih poznatih brendova. VISE U NOVOM BROJU MAGAZINA ”ZDRAVLJE”