Iskoristite morsku so za ljepotu

Kad je vitka figura u pitanju, so pokušavamo smanjiti na minimum kako bi izbjegli zadržavanje vode u organizmu, no kad se radi o njezi kože, so itekako može biti korisna. Naravno, za kućne pripravke za ljepotu, najbolja je morska sol krupnog zrna. Evo kako je sve možeš koristiti. Obaveno pročitajte sve ove tikove.
iskoristite morsku sol za ljepotu

1. Sprej za valove kao s plaže

Želiš valove kao s plaže koje su proslavile dugokose celebrity djevojke? Napravi sprej koji će ti pomoći da postigneš tu frizuru. U vruću vodu umesaj žlicu regeneratora i 4 žlice soli. Promiješaj i čekaj da se ohladi te zatim prebaci u bočicu s raspršivačem. Koristi poput proizvoda za stiliziranje valova.

2. Piling za tijelo

So je odličan sastojak za piling iz kućne radinosti. Pomiješaj je s maslinovim uljem i istrljaj cijelo tijelo, pogotovo područja zahvaćena celulitom

3. Dezodorans

Naravno, ne mislimo predložiti da dezodorans zamijeniš solju no, ako ti ga je ponestalo, a želiš se zaštititi od neugodnih mirisa, nakon tuširanja lagano istrljaj područje ispod ruke s malo soli.

4. Maska za volumen

Uz pomoć soli možeš napraviti masku za veći volumen kose. Umesaj žličicu soli u svoj uobičajeni regenerator, pusti da odstoji 20 minuta i nanesi na kosu. Isperi nakon 15 minuta i uživaj u prekrasnoj kosi.
Izvor:index