Izaberete brus koji će vaš dekolte učiniti još zavodljivijim

Svjesne ste da vam brus ne pristaje, ali nikako da razumijete što mu točno fali … Da li su naramenice popustile, ili se previše diže na leđima, možda su vam košarice male?
brushalteri
Problem općenito leži u tome što se brushalteri vrlo brzo istežu, pa je poželjno da se svaka tri do četiri mjeseca mijenjaju … Ok, možete se odlučiti za one s većim broje znamenki u cijeni, ali to će uspjeti produžiti rok trajanja za mjesec, do dva.

Međutim postoji nekoliko problema koji mogu biti privremeno riješeni u samo par pokreta. Ili jednostavno da vam ukažu da je vrijeme da odete i kupite novi.

1. Bretele spadaju

Rješenje: Postavite ih
Bretele se razvlače brže od drugih dijelova grudnjaka, tako da morate češće da ih postavljate. Poslije svakog pranja je obavezno, ali ako imate veće grudi, nekada bi trebalo i na dnevnoj razini.

2. Bretele usecaju kožu

Rješenje: Postavite ih
Podesite širinu brusa. Dio koji ide oko vas se tegli tijekom vremena, tako da morate ga zakačite na bližu kopču, kako ne bi same bretele obavljale posao. Ako vam se bretele i dalje usecaju potražite brus koji ima šire, naročito ako imate veće grudi.

3. Brus vam se podiže na leđima

Rješenje: Postavite ga
Ako vam se brus podiže na leđima, a košarice padaju naprijed, prije svega morate probati tako što ćete zategnuti brus zakačivši ga na bližu kopču. U drugom slučaju, ako vam košarice normalno stoje, možete podesiti samo ako popustite malo bretele.

4. Dio između korpi vam se usijeca u prsni koš

Rješenje: Kupite novi
Mogli biste probati nositi grudnjak koji nema žice, ali ako ne dobivate željenu potporu, odlučite se za neki model koji se završava niže ili više u odnosu na kritičan dio.

5. Žice su odvojene od tijela

Rješenje: Postavite ih
Ovaj problem ima većina žena s velikim grudima. Rješenje je da zategnu opseg grudnjaka, a ako ne funkcionira razmislite o novom brushalteru s većim košarama.

6. Grudi prelaze preko grudnjaka

Rješenje: Kupite novi
Kod ovakvog problema, posebno u slučaju velikih grudi najbolje je da se biraju brushalteri koji nisu punjeni, i koji drže grudi u prirodnom položaju, blago podignute. U slučaju da vam i kod tekvog modela problem ostaje, odlučite se za veći broj.

7. Grudi prelaze sa strane grudnjaka

Rješenje: Kupite novi
Malo je sasvim normalno, ali ako vam zaista smeta i previše viri, birajte brushalter koji je visoko rezan u tom predjelu, ili trokutasti koji će vam pokriti kritični dio. U slučaju da vam i ovi modeli prave isti problem vrijeme je da prijeđete na veći broj.

8. Brushalter se usijeca u kožu sa strane

Rješenje: Kupite novi
Ako vam se žice usecaju u predio ispod pazuha preporučljivo je da isprobavate veličine sve dok ne nađete one koje se ne usijecaju, a ako su vam u tom slučaju košarice veće, dodajte jastučiće kako bi popunili prazninu.

9. Zadnji dio grudnjaka usijeca kožu

Rješenje: Kupite novi
Nažalost, ovo je još jedan slučaj koji je teško riješiti. Najbolje je da isprobavate različite obujme dok ne pronađete onaj koji se najmanje usijeca, ali je i kod njega vrlo bitno znati da mora biti dovoljno stegnut kako bi uopće držao grudi.