Izbjegavajte ove greške na prvom sastanku

Tražite ljubav? Peti strejndzer, guru za veze i brak, daje vam pet savjeta kojima ćete se osigurati i ostaviti dobar prvi dojam na prvom sastanku, koji je i najvažniji od svih sastanaka.
prvi sastanak

1) Izbjegavajte negativnosti

Ako ste od onih koji misle da sve znaju i da su vidjeli sve, koji su namćorasti i ogorčeni na život, morate se kontrolirati na prvom sastanku. Negativan stav ne ostavlja prostora za vrcavo flertovanje. Budite pozitivni na prvom sastanku! Nikad se ne zna šta vas čeka.

2) Ne pričajte o bivšima

Ne postoji trenutak u toku prvog sastanka koji je dobar da se pomene bivši. Posebno nije dobro ako imate samo riječi hvale za bivšeg, jer se onda osoba s kojom ste na sastanku osjeća manje posebno. Žene naročito ne treba da pričaju o bivšima, jer muškarac voli se osjeća kao da je prvi ženi, čak i kada je svjestan da nije. Prošlost će nakon nekog vremena svakako isplivati​​, ali se na prvom sastanku suzdržavajte da pričate o tome.

3) Ne pričajte o novcu

Ako pričate o novcu, ili ćete se hvaliti ili ćete se žaliti. U svakom slučaju to je neugodna tema i nećete sebe predstaviti u lijepom svjetlu ako pričate o tome. Ne spominjite novac uopće.

4) Potrudite se da se nenapijete

Ograničite se na dva pića. I ne dopustite sebi da popijete više. Ako se napijete, opustit se na seksualnom planu i sutra se možete kajati. Isto tako, može se dogoditi da mu se previše otvoriti pod dejstvom alkohola, a muškarci trebaju ostati zainteresirani i da maštaju, što neće moći ako im se odmah otvoriti.

5) Izbjegavajte škakljive teme

Nema razloga da na prvom sastanku pričate o politici ili religiji. Ove teme mogu dovesti do ozbiljne debate i uništiti sastanak. Postoje mnoge ljepše teme o kojima možete pričati. Držite se pozitivnog razmišljanja i pozitivnih tema.