Izbjegnite ove modne greške

Stilisti poznatih su tako možda i najzaposleniji ljudi u Hollywoodu, a upravo oni, točnije duo Emily Karent i Merit Eliot odgovorile su na pitanje koje to pogreške najčešće pravimo prilikom stiliziranje!

1. Kada nosimo odjeću koja nam ne odgovara

“Pronađite najboljeg mogućeg dizajnera ili brand čiji modeli vam odgovaraju. Skratite hlače, prekroji suknju, suziti košulju ili spustite struk za bolji izgled. Bitno je da vašem tijelu odgovara kroj modela inače vam neće vrijediti ni materijal, ni marka!”

2. Kada se oblačimo neprikladno za sezonu / vrijeme

“Umjesto da zimi šetate bjelkaste haljine cvjetnog dezena, birajte zagasito i jesensku paletu zimi. Na vama će daleko bolje (ai normalnije) izgledati ukoliko ste obučeni u vunenu haljinu bordo boje nego u svilenkastu haljinu kratkih rukava u jarko žutoj boji. Isti je slučaj s cipelama. Sandale nikako zimi, i obrnuto, čizme na tavan tijekom ljeta. ”

3. Kada nosimo nešto u čemu se ne osjećamo udobno, ugodno

“Samopouzdanje je najbolji mogući aksesoar koji žena može ponijeti. Zato je uvijek bolje da obujete neke udobne cipele sa stabilnom petom umjesto seksi salonki na tanku štiklu koje vas pritom žuljaju. Isti slučaj je s odjećom. Po hodu, stavu, kao i grimasama može da se vidi da li vam odjeća u kojoj ste odgovara, odnosno da li vam je u njoj komforno, ugodno. ”
Izvor:elle