Izbjegnite prijateljsku zonu

Frajeri često upadaju u prijateljsku zonu, jer djevojci predugo ne stavljaju do znanja što im se mota po glavi. Ako na vrijeme želite izbjeći ovu klopku, pomno pročitajte sljedeće retke:
samo prijatelji
– Budite joj drug, ali se ne ponašajte kao i ostali njezini prijatelji. Ne pričajte satima o njezinim životnim problemima.

– Razgovarajte o mjestima na kojima je bila, o filmovima koje je odgledala, planovima za vikend. Znači, pričajte o svemu onome o čemu biste pričali da ste na sastanku i osjetit će kemiju!

– Ako ste u većem društvu pričajte s njom samo kad morate. Kad ostanete sami upotrijebite sav svoj šarm da je zadivite. Ako netko od prijatelja ponovo dođe do vas recite nešto poput- “e taman kad sam mislio da ćemo biti malo sami, dođe ovaj” i glasno se nasmijte. Pitaće se da li se šalite ili ste ozbiljni. Sve u svemu, crv sumnje će početi “radi”.

– Upućivanje joj kompliment kad god zaslužuje. Recite joj da izgleda seksi u novim trapericama. Ako vas uhvati buljiti u nju, samo se nasmijte, izvinite i recite da niste mogli odoljeti. S nekoliko seksi zabavnih opaski, nikada nećete upasti u prijateljsku zonu.

– Kad ste zajedno, ponašajte se kao da vam je djevojka. Uhvatite je za ruku dok prelazite ulicu, otvorite joj ulazna vrata … Neka se osjeća kao kraljica kad ste zajedno, a kad ste u društvu izbjegavajte ovaj “specijalni tretman”.

– Negdje tijekom razgovora pitajte je da izađe s vama i brzo promijenite temu. Izgledat kao da se šalite, ali će to biti dovoljno da se zapita želite li se zabavljate s njom.
Izvor:Novosti