Izgledajte predivno bez šminke

Kada se umorite od šminkanja i raznoraznih makeup proizvoda na vašem licu, i jednostavno vam bude potreban odmor od mackanja i dotjerivanja, a ipak želite izgledati dopadljivo, pribjegnite ovim sitnim trikovima i ostanite njegovane i lijepe i bez šminke!

1. Dobre obrve su pola posla: Savršeno iščupane i prikladne obliku lica, obrve će definirati vaš izraz. Ako imate isuviše rijetke obrve, blago ih pojačajte olovkom za obrve.

2. Piling od šećera: Najbolji je način za odstranjivanje mrtve kože i održavanje kože lica glatkom i sjajnom.

3. Krema za samotamnjenje lica: Izgledat sjajno i svježe uvijek, čak i bez pudera ili podloge!

4. Zaboravi maskaru: Trepavice mogu biti gušće i duže i bez pomoći maskare. Na njih nanesite malo vazelina češljićem za trepavice.

5. Dnevna krema sa zaštitnim faktorom u sebi: Važnost dobre dnevne kreme sve znamo, još ako ima zaštitni faktor vaša koža će svakodnevno biti zaštićena, meka i zdrava!

6. Bijeli zubi: “Bijel osmijeh” čini da djelujete mlado, zdravo i svježe! Pa pribjegnite profesionalnom beljenju kod zubara, a možete pomoći i sami pomoću traka za izbjeljivanje zubi.

7. Neka se oči cakle: Jednostavan trik koji će “probuditi” cijelo lice jesu kozmetičke kapi za oči koje će ukloniti eventualno crvenilo s bjeloočnica i učiniti oči “odmornim” i sjajnim.

8. Poželjne usne: Njegujte usne pilingom od meda i šećera, ili na njih nanesite labelo i učinite ih mekim i “svjetlucavim”.
Izvor:onaportal