Izliječite upalu grla i krajnika za samo 5 sati

Naši preci su imali veliko iskustvo u liječenju različitih bolesti i poznavali su korisne recepte u liječenju. Sve te recepte ljudi su prenosili s generacije u generaciju, jer, ono što je dobro i korisno – nikad se ne zaboravlja.
upala grla za 6 sati glavna
Narodni lijek koji je vrlo učinkovit recept za liječenje upale grla i krajnika i jamči brz oporavak, u lakšim slučajevima – za samo 6 sata!

Napitak za upalu grla i krajnika:

80 grama samljevenih sjemenki kima preliti sa 200 ml vode i kuhati 15 minuta. Dobiće gustu rastezljivu masu, koja sliči na talogu kave. Procijedite i dodajte 50 ml vode pa ponovo stavite da proključa. Skinite s vatre i dodajte 1 žlicu vinjaka ili konjaka.

Kako konzumirati napitak:

Pijte svakih 30 minuta po 1 žlicu.
Već poslije 2 sata grlobolja će polako nestajati, ai lakše ćete gutati. Nakon 4 sata možete završiti tretman. Možete piti i duže, u težim slučajevima. Ovaj napitak preporučuje se svima koji su više podložni prehladama, često imaju upaljeno grlo i krajnike.
Izvor:atma

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.