Ja bih da budemo samo prijatelji

Upoznali ste djevojku koja vam se zaista sviđa, izlazite, razgovarati, smijati se zajedno, ali i dalje se ništa ne događa.
zaljubljen par
U trenutku kad prikupite hrabrost da kažete ili pokažete da želite nešto više od druženja, dobivate “šamar” u vidu rečenice: “Ja bih da budemo samo prijatelji”. Istraživanja pokazuju da se gotovo svaki muškarac bar jednom u životu našao u ovoj situaciji, ali ma koliko da ste razočarani, ne očajavajte, ovo ne mora biti kraj.

Stručnjaci za veze savjetuju da prvo učiniti ono što će vam vjerojatno biti nelogično, ali provjereno djeluje – Distancirajte se od nje.

Ne trčite na svaki njezin poziv, ne ugađajte joj u želji da konačno shvati koliko ste divni, pustite je da osjeti kako je kad niste tu.

Izlazite s drugim djevojkama, flertujte, pa ćete možda probuditi natjecateljski duh kod vaše prijateljice. Ponekad budite zamišljeni i misteriozni, jer je dokazano da su tajanstveni ljudi privlačniji. Tek onda, stavite joj do znanja da i dalje želite da vam bude djevojka. Ako vas ponovno odbije, sa izgovorima poput “ne bih da pokvarim prijateljstvo”, izbacite je iz glave prije nego što zaglibite još dublje.
Izvor:Novosti