Jednostavna haljina – Modne kombinacije

Autor Datum 06/03/2018

Mnoge od vas misle da u jednostavnoj haljini nemogu izgledati odlično, ali griješite. Sa jednostavnom haljinom možete imati moderan,ženstven i elegantan izgled. Sa obzirom da su topliji dani pred nama i mnoge od vas već sada vade svoje haljine iz ormara, mi smo odlučili da u ovome članku pokažemo kako sa jednostavnom haljinom i dalje možete izgledati veličanstveno, stvoriti savršenu modnu kombinaciju i ostaviti dobar utisak.

Sve što trebate jeste uskladiti vašu jednostavnu haljinu sa cipelama, torbom … i svi će vas pitati gdje ste kupili tu haljinu? Evo vam nekoliko ideja kako možete nositi jednostavne haljine i napraviti odlične modne kombinacije.

Možete vrlo lako kompinovati crnu ili bijelu haljinu sa nekim drugim modnim dodacima u jarkoj, zlatnoj boji. Ujedno možete odabrati neki svjetlucavi nakit.

Ako je vaša haljina neke jarke boje, onda se pobrinite da su vaši modni dodaci neutralne boje.

Bež i crna će sigurno osvježiti vaš izgled. Bež boju možete kombinovati sa svim bojama sem sa crnom. To je bitno zapamtiti.

Crno-bijelo bezvremenski trend i ova modna kombinacija uvijek izgleda večičanstveno, čak i kada su upitanju jednostavne haljine.

Ako imate crnu haljinu možete je uskladiti sa bijelim sakom.

Ako sa vašom jednostavnom haljinom želite izgledati glamoruzno onda trebate dodati orglicu, narukvicu i sat u zlatnoj boji.

Nadamo se da će vam ovi savjeti pomoći da izgledate odlično u jednostavno haljini.

Ujedno pogledajte fotografije ispod jer ima odličnih primera kako možete nositi jednostavnu haljinu i izgledati elegantno.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.