Kada on želi samo flert?

Svaki muškarac ima neke svoje želje kada su žene u pitanju, a kako biste izbjegle one pripadnike jačeg spola koji ne žele ništa više od flerta, evo kako ih prepoznati:
flert zeli

1. Prevrtljiv je

U prijevodu – jedan dan ozbiljno koketira s vama, drugi dan se ne javi, pa se opet pojavi za nekoliko dana. Muškarac koji ima ozbiljnije namjere, naći će vremena da se barem javi svaki dan ili da odgovori na poruku, koliko god bio zauzet.

2. Ne pravi planove

Ako se vaša pitanja poput: “Hoćemo li u nedjelju u kino?”, A danas je Utorak, završavaju njegovim prebacivanjem na drugu temu, ovom muškarcu je u glavi samo jedno – zabava. A ne možete imati odnos ako se ne družite.

3. Druge tretira jednako kao i vas

Ako primijetite da na drugim ženama isprobava iste flert fore kao is vama, sve je jasno. Kad se nekome iskreno sviđate, onda ste svakako posebniji od drugih.

4. Nikada ne govori o sebi

Postavljamo jednostavno pitanje – kakva je to veza u kojoj vi ne znate ništa o njemu, jer on ni ne želi vam išta kaže? Nikakva, točan odgovor.

5. Spominje druge djevojke

Zašto bi ih spominjao ako ga ne zanimaju?

6. Flertuje samo kada ste sami
Postoji velika razlika između sramežljivog muškarca i onog koji nešto mulja. Ako vas skriva od drugih, vrlo vjerojatno to radi is drugim djevojkama.
Izvor:index.hr