Kako da ga napravite ljubomornim?

Autor Datum 18/03/2016

Psiholozi se slažu da je nesigurnost jedan od najčešćih uzroka ljubomore i sumnje – u sebe, partnera iu vezu općenito. A evo što će uzdrmati samopouzdanje skoro svakog muškarca:
napraviti ga ljubomornim

Flertovanje s drugim tipovima

Igranje s kosom i osmijesi su samo dio dobro poznatih poteza iz zavodničkog arsenala svake žene. Flert može biti sasvim bezopasan čin pitome zabave, ali ako se ponašate ovako sa muškarcima na nekom događaju pred partnerom, imajte na umu da njemu neće biti drago, prenosi Cosmopolitan.rs.

Smijanje tuđim šalama

Ako je nešto smiješno, vi ćete se nasmijati, i to je sasvim normalna reakcija. Možda ne razmišljate je li šalu ispričao muškarac ili žena, ali vaš partner će sigurno primijetiti pol vic-majstora. Pogotovo ako mu često spominjete kako volite njegove šale, a duhovitost smatrate privlačnom kvalitetom kod jačeg spola.

Obožavanje muških zvijezda

Vašim prijateljicama je vjerojatno simpatično kada se pretvorite u neobuzdanu tinejdžerku dok govorite o Ryanu Gosling ili Džerardu Butleru, ali vaš partner ne želi slušati hvalospjeve o drugim muškarcima bez obzira što žive na drugom kraju svijeta.

Spominjanje muških imena kolega

On želi čuti detalje iz vašeg poslovnog života, ali ne i rečenice koje započinju sa: “Ivan je danas ispričao tako dobar vic”. Ako spominjete muške kolege u pozitivnom svjetlu, govorite njihova puna imena, ili kažite Ivan s posla i tako smanjiti intenzitet “prisnosti”.

Dopisivanje s drugim muškarcima

Poruke s drugim muškarcima njega dovodi do “ludila”. On se ne osjeća ugodno što vodite neki zasebni život u digitalnom prostoru, u kojem su sve opcije otvorene.

Imate muškog najboljeg prijatelja

Koliko god vaš odnos bio platonski, partner će sigurno razmišljati može li se izroditi nešto više iz tog prijateljstva. Krivicu svaliti na silu romantičnih komedija u kojima najbolji prijatelj tik prije odjavne špice shvati da mu je ljubav života zapravo cijelo vrijeme ispred nosa.

Spominjanje dobrih starih vremena s bivšim

Ako ne želite da se vaš partner pita da li ste još uvijek romantično zainteresirane za bivšeg dečka, nemojte ni tog muškarca spominjati u partnerovom društvu. Mislimo, nikada nemojte spominjati bivšeg u njegovom društvu!

Kada provodite slobodne dane bez njega

Odlazak na godišnji odmor s prijateljima, odnosno bez partnera za njega je jasan znak da ne volite provoditi duže vrijeme u njegovom društvu.

Kada idete na zabave bez njega

Ako idete na zabave samo sa svojim prijateljicama ili kolegama, a pritom objavljujete razuzdane fotografije na svojim profilima po društvenim mrežama, znajte da će on osjetiti povrijeđenim – i da, ljubomornim.

Kad radite prekovremeno

Neočekivani prekovremeni rad do kasnih večernjih sati univerzalni je okidač ljubomore kod oba spola. To vam je jasno, zar ne?
Izvor:kurir

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.