Kako da znate da je ona prava?

Uvjet za dobru vezu ili brak je dobra i normalna djevojka – čest je savjet roditelja i prijatelja. Ali kako u ludilu koje nas okružuje pronaći takvu? Kako je prepoznamo? I što je karakterizira?
zaljubljeni par

Nezavisnost i samostalnost ličnosti mogu biti ključne osobine djevojke za dugu vezu ili brak.

Ona ima posao, interese, prijatelje. Vi joj niste sve u životu i spremna je da vam da isto toliko slobode koliko je i sama uživa. Pametna je i ume da vas nasmije. Shvaćate da nedovoljno inteligentne dame vremenom dosade, pa čak i ako ima druge “prsate” kvalitete. Prava je ona s kojom možete pričati o svemu, ona koja vas razumije i da vam dobar savjet. Inteligentna žena će vas uvijek iznenaditi, neće biti dosadna i naporna.

Ako i u krevetu želi iste stvari kao i vi, na pravom ste putu.

Bitno je da u ovom segmentu imate slične potrebe, jer ako ste vi za “kožu i lisice”, a ona vodi ljubav samo kad je svjetlo ugašeno, raskid će brzo uslijediti. Važno je samo da želite zadovoljite jedno drugo u postelji, a savršenstvo dolazi s vremenom i praksom. Privlači vas, izgleda dobro, ali ne samo zbog vas, već zbog sebe. Naravno, ne mora po svaku cijenu biti klon Kelly Brook, ali je potrebno da se pored nje osjetite vrednijim, boljim.

Jedna od bitnih stavki je i to da vas poštuje, da vas doživljava kao odraslu, zrelu osobu, kao sebi ravnog.

Saslušat vas, uzeti vaše mišljenje u obzir čak iako ste u žučnoj raspravi. Osim toga, većinu razmirica i sitnih svađa će zadržati za sebe, neće ih pričati mami, sestri, prijateljicama. Potrudiće se da stvari sagleda iz vašeg kuta, jer je uzajamno poštovanje ključno za uspješnu vezu.

Savršena djevojka vam dopušta da budete i ostanete muško!

Neće vam braniti ići na poker s momcima, tjerati po svaku cijenu jesti voće za doručak i piti vino umjesto piva. Žene mijenjaju muškarce, ali vam ovakve promjene ne trebaju – ostanite svoji. Ako nađete onu koja razumije da su muškarci i žene različiti, onu koja vam dopušta da budete svoji – ne puštajte je!

Ona prava će se potruditi da je zavoli vaša obitelj.

Imaće razumijevanja za uvrnuti smisao za humor vašeg brata, izvešće vašu sestru u provod kad raskine s dečkom. Onog trenutka kada primijetite da vaši prijatelji ne prevrću očima ako im kažete da će vam se ona pridružiti, znat ćete da je vole i da je postala dio ekipe. Ljubav se valjda podrazumijeva, ali provjerite da li je iskrena. Važno je da vas voli zbog onoga što stvarno jeste, a ne zbog onoga kako se predstavljate ili para i bogatstva koje imate. Ljudi kažu da se samo ljubav i siromaštvo ne mogu sakriti, zato je dobro osmotrite kad ste zajedno. Na kraju, ako je ona razlog zbog koga se trudite biti bolji brat, sin ili drug, nemate razloga da se stidite, vrijeme je da priznate sebi, ai drugima koliko je ludo volite!
Izvor:novosti