Kako da znate privlačite li ga?

Ako uz osobnu naklonost muškarac koji vam se sviđa pokazuje i želju za seksom s vama, onda on želi nešto više, a evo kako to i otkrijete.
kako-da-znate-privlacite-li-ga
On vam se sviđa, često se viđate i lijepo vam je s njim. Ali, niste sigurni da li je on zagrijan za prijateljstvo ili bi tu moglo biti nešto više. Ako uz osobnu naklonost pokazuje i želju za seksom s vama, onda on želi nešto više. Otkrijete sami i bez riječi.

Stalno dodiruje nos

Jeste li znali da su živci u nosu povezani s muškim erektilnim tkivom? To je dokazalo jedno nedavno istraživanje. Ako on, dok razgovara s vama, svako malo dodiruje nos, to bi mogao biti znak da želi seks s vama. Pripazite samo da nije prehlađen.

Zjenice mu se jako šire

Širenje ili sužavanje zjenica nije nešto što čovjek može svojom voljom da učini. To je stvar refleksa. Obratite pozornost na njegove oči. Ako mu se sviđate i ako želi seks s vama, zjenice će mu biti proširene. Promatrajte tijekom razgovora i ako uočite da mu se zjenice šire, budite sigurni – sanja o odlasku u krevet s vama.

Glas mu postaje neobično dubok

Kada je muškarac uzbuđen, nesvjesno počinje dublje govoriti. Isto se događa i kod žena. Dakle, kakav mu je ton glasa kad razgovarate? Ako primjećujete da postaje sve dublji, možete biti sigurni – želi vas!

Slučajno vas dodiruje

Ako primjećujete da vas ponekad slučajno dotakne za gornji dio ruku, leđa ili ramena, znajte da zapravo podsvjesno želi dotakne vaše grudi. I to je znak koji ne treba posebno obašnjavati, potpuno je jasno da želi spavati s vama.

Grickanje i oblizivanje usana

Ovaj znak je inače svojstven ženama, ali ni muškarci nisu imuni na to. Doduše, oni to rade puno suptilnije, pa morate jako paziti. Ako primijetite da tu i tamo gricne donju usnu ili, pak, prijeđe jezikom preko usana, vrlo je vjerojatno da želi seks s vama.

Naginje se nad vas

Iskonski nagoni u muškarcu bude potrebu za dominacijom i zaštitom žene. To se posebno javlja kada on još nije spavao s vama, a želi. Obratite pažnju na njegovo tijelo – koristi li priliku da se nadvije nad vama dok vam nešto objašnjava. Na primjer, ako sjedite za stolom u kafiću, a on je malo nagnut prema vama i nogu je po svoj prilici naslonio na vaš nogar. To je jasan znak i drugim muškarcima da vas želi samo za sebe.