Kako naći dobroga dečka?

Ako ste se ikada pitali zašto imate više “obožavatelja” kada ste zauzeti, razlog je jednostavan – tada imate više samopouzdanja i uživo dobre vibracije na koje se potencijalni udvarači “lijepe”. Ali, što učiniti ako ste slobodni, a želite promijeniti svoj status?
dobroga decka pronaci
Ne morate ići baš na sve zabave u gradu, ali sigurno nećete pronaći nikoga ako sjedite u kući. Budite otvoreni jer možda ćete sretnete nekoga u blizini svoje zgrade, u supermarketu dok kupujete mlijeko ili u autobusu dok se vozite na posao.

Isto pravilo – budite otvoreni – važi i na sljedećem koraku, kad dobijete poziv za sastanak.

Ukoliko jednom odbijete poziv za piće, veća je vjerojatnost da ćete reći ne i naredni put. Zato, izađite na više sastanaka jer ćete tako shvatiti sa kim od potencijalnih udvarača biste mogli ući u vezu.

Nemojte se bojati – najgore što može da vam se desi na nekom sastanku je da vam dečko priča samo o sebi, svom poslu ili svom autu, a možda io bivšoj djevojci s kojom je nedavno raskinuo. Ali ni to nije tako strašno, barem ćete imati o čemu pričati s prijateljicama.

Uostalom, ako ste same, nitko neće da vas osuđuje. Bolje i to nego da budete u vezi koja vam ne odgovara i koja nema budućnosti.
Izvor:novosti