Kako nositi kožne komade odjeće ove zime?

Ako ste mislile da ove zime zaobiđete kožne odjevne modele kao i aksesoara, oook. Ali imajte jedno na umu: koža je glavni materijal za sezonu jesen / zima. I to ne samo crna, vječna koža, već koža u onim najljepšim i najtoplijim bojama jeseni: cigla, camel, maslinasto zelena, sve moguće nijanse crvene, ali i plave …
kako-nositi-kozne-komade-odjece-ove-zime
Također, pored klasičnih kožnih modela (bajkerske jakne, suknje ravnog i A kroja, hlača) kožu možete ove zime nositi iu vidu parke, mantila s resama, vunenog kaputa koji ima kožne revere, plisirane midi suknje i naravno, najsavršenijih baggy hlača, s obzirom da su se dizajneri potrudili da glavne trendove u vidu plisea, kaputa, resa iskombinuju s kožom.

Ukoliko imate problem kombinirati kožu, savjetujemo vas da ispratite sljedeće prijedloge koji vam mogu olakšati posao i pomognu vam naglasiti svoj kožni komad na najbolji način. Naš savjet je da se držite prirodnih materijala u vidu vune i pamuka ili kombinirati kožu s kožom. Također, vodite računa s dezenima, jer koža je najbolja u monokromatskoj paleti.
Izvor:zenskikutak