Kako osvojiti željenog muškarca ?

Prvi sastanak je prošao, led je probijen, a sad je vrijeme da se stvarno potrudiš i osvojiš tipa koji ti se sviđa! Muškarci padaju na nevjerojatne stvari koje nam nikad ne bi ni pale na pamet kao način zavođenja. Ako stvarno želiš da ga zadržiš, pokušaj ovo.
zaljubljeni par

Pitaj ga dosadna pitanja

Zvuči kao socijalno samoubojstvo, ali nije. Svako na početku veze želi se pokazati u najboljem svjetlu, ali to su samo kratkoročne stvari koje ne stvaraju povezanost. Ako stvarno želiš da ga impresioniraš, zamoli ga da ti ispriča nešto sasvim dosadno o samom sebi. Na taj način ćeš da mu pokažeš da te zanima on, a ne samo lice koje pokazuje javnosti, ai njemu će biti smanjen pritisak.

Uključi ga u svoj dan

Na početku je možda pametno da držiš distancu i da ne dijeliš previše privatnih informacija, ali ipak, dobro je i da mu daš uvid u neke dijelove tebe koje rijetko tko poznaje. Ne moraš mu ispričaš cijelu svoju povijest, ali možeš s njim podijeliti kakav ti je bio dan i da mu ispričaš neki detalj s posla. Tako će da se osjeća uključeno, a neće osjećati kao da ga gušiš.

Zamoli ga da ti skuha nešto

Muškarci vole osjećati korisno, a ako pritom mogu i pokazati svoj talent, definitivno će uživati u tome. Ako ga zamoliš da ti skuha nešto, dopuštaš mu da se pred tobom pravi važan, a jednom kad te vidi kako uživaš u njegovom kulinarskom umijeću, osjećaj ponosa za njega će postati droga bez koje jednostavno neće moći.
Izvor:index.hr