Kako savršeno mirišete svakog dana i svake minute?

Autor Datum 10/04/2016

Otkrivamo vam trikove kako savršeno mirišete svakog dana i svake minute.
savrseno mirisete

Nikada ne trljajte parfem

Parfem nanesite na zglobove, na vrat, pošpricajte po zraku i prođite kroz mirisnu izmaglicu kako bi vam kosa i odjeća upile miris. Ali, gdje god da parfem špricate, nipošto ga ne trljati jer na taj način razbijate strukturu parfema i lišavate ga visokih nota.

Isprobajte mirisne lakove za nokte

Mirisni lakovi za nokte nemaju napadan miris poput ostalih lakova za nokte, već dopuštaju noktima disati i nježno otpuštaju miris tijekom cijelog dan. Svakako isprobajte!

Redovito perite kosu

Iako ovo djeluje kao nešto što se podrazumijeva, često kosu ne peremo redovito koliko bi trebalo. Kosa, čak i kada nije toliko masna da izgleda prljavo i neuredno, može ispušta neugodan miris zbog znojenja i prljanja vlasišta. Najbolje je da sami malo dlanom protrljate kosu i pomirišite dlan. Čim vam se malčice ne sviđa miris, znajte da je vrijeme za pranje!

Osvježivači tkanina

Kupite mirisni sprej namijenjen osvježavanju i parfimisanje tkanina i redovito špricajte posteljinu u kojoj spavate. Naravno da ćete redovito mijenjati posteljinu, ali između mijenjanja ovi sprejevi će vam pružati svježinu i ugodan miris.

Osvježavajte ormare

Ako želite osvježiti miris svoje garderobe, po ormaru postavite mirisne jastučiće ili jednostavno garderobu ispričajte specijalno namijenjenim sprejevima. Većina ih je dizajniran na način da uništavaju i neutraliziraju neugodne mirise, bez da ostavljaju napadan miris. Jednostavno ćete imati svježu odjeću!

Koristite sprej za stopala

Ukoliko želite izbjeći i najmanju mogućnost da vam se stopala oznoje i razviju neugodan miris, koristite dezodorans za stopala. Osim samih stopala, dezodoransom osvježite i obuću kako biste izbjegli neugodne mirise. I naravno, izbjegavajte obuću od umjetnih materijala.

Miris u ladici s rubljem

Ako želite da vam donji veš uvijek miriše predivno, u ladici s rubljem držite mirisnu vrećicu ili omiljene sapune, ili samo rublje u ladici povremeno ispričajte omiljenim parfemom.

Vlažne maramice

Intimne dijelove tijela održavajte svježe i mirisnim redovnom upotrebom vlažnih maramica i izbjegavanjem donjeg rublja od umjetnih materijala. Nosite isključivo rublje od prirodnih materijala kako bi tijelo moglo disati.

Žvakaće gume

Za uvijek svjež i mirisan dah, držite pri ruci žvakaće gume ili osvježivače daha. Redovito možete koristiti i vodice za ispiranje usta, samo izbjegavajte one na bazi alkohola koje dodatno isušuju usta, pa time i same mogu biti uzrok lošeg zadaha.
Izvor:Cosmopolitan

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.