Kako se horoskopski znakovi zabavljaju na plaži?

Autor Datum 01/06/2018

Dok će čitanje i izležavanje biti zanimljivo Rakovima i Vagama, Djevica i Jarac se ni na plaži ne opuštaju. Lav zabavlja ekipu u kafiću, a Strijelac ne izlazi iz vode …
horoskopski znakovi plaza

Ovnu je plaža pozornica

Ovan obožava plažu i more, no to ga neće spriječiti da stalno prigovara zbog previše ili premalo ljudi, lošeg ulaza u more, preglasne djece ili mirisa tuđeg ručka. Ovan nema živaca samo ležati, u stanju je da prepliva plivački maraton, a na plaži pozornost privlači upečatljivim kupaćim kostimom. Šepuri se, živčan je ako nešto ne ide po njegovom planu, ali sve u svemu odlično se zabavlja.

Bik na plažu nosi sve što mu treba

Praktični Bikovi znaju kako iz morskog doživljaja izvući najviše moguće. Od dobnih ležaljki i suncobrana, do hladnjaka s pićem, oni na plažu dolaze pripremljeni. Dan će provesti u smirenom ritmu – red kupanja, red sunčanja na leđima, jelo, red kupanja, piće, red sunčanja na trbuhu … Problem se javlja ako je gladan, treba da ide u toalet ili mu je previše vruće.

Blizanci su glavni zabavljači

Odlazak na plažu, pa to je za Blizance bolje nego noćni provod. Jedva čekaju priliku da upoznaju što više ljudi, u plićaku komentiraju da li ima ježeva, u kafiću istražuju lokalnu ponudu, a u prikrajku promatraju “komade”. Ne mogu leže duže od pet minuta, stalno šetaju, kupuju sladoled i novine, vade mobitel i unaprijed razmišljaju kako će uspjeti na ljetovanju da urade sve što su planirali.

Rak uživa u knjigama i promatranju drugih

Pripadnici ovog znaka mogu odlično se provode na plaži, no to prvenstveno ovisi od njihovog raspoloženja. Najveća im je zabava čitanje omiljenih knjiga i promatranje drugih ljudi, a neće se libiti ni da otvoreno prisluškuju tuđe razgovore. Na glavu će nabiti velik šešir i naočale, pa će misliti da su nevidljivi. Treba paziti jer su upravo oni ti koji najčešće izgore, stanu na ježa ili se nagutaju vode kod ronjenja.

Lava u kafiću ne možete izbjeći

Bilo da zauzme položaj na plaži ili u kafiću pored, Lava naprosto ne možete izbjeći. Najaktivniji od svih drugih pripadnika Zodijaka na plaži, on dokazuje kako obožava sunce i more pa je ljeto vrijeme u kojem on zablista. Ljubazan prema svima, Lav osvaja dobrom energijom, šalama i zavodničkim sposobnostima. Lavice bi se lako mogle skinuti u toples, a ako dođe do prijedloga da idete na nudističku plažu, Lav je prvi za.

Djevici je glavna preokupacija krema za sunčanje

Pripadnici ovog znaka ni na plažu ne dolaze nepripremljeni, njih je vrlo lako primijetiti jer kremu za sunčanje ne ispuštaju iz ruku te brinu jesu li se sami i svi oko njih namazali. Ispod oka promatraju kome su se sve svidjeli, stalno namještaju svoj ručnik za plažu i dok leže planiraju nove životne odluke. U stanju su sate provesti u moru, ali samo ako su u hladovini, a često će u uši staviti i slušalice kako bi mogli uživati u glazbi.

Vage su i na plaži sređene

Ako pogledate tko ima najljepši kupaći kostim, najmodernije sunčane naočale i ručnik veličine deke, lako ćete uočiti da su to pripadnici ovog znaka. Na plažu nose ogromnu torbu iz koje vade sve – od sendviča i grickalica do karata i vodenih rekvizita. Ipak, time se gotovo i neće služiti već će ih zaokupiti društvo u kojem su. Najgore što im se može dogoditi je da budu sami na plaži, tada umiru od dosade.

Škorpion sebi lako nađe zabavu

Pripadnicima ovog znaka na plaži je baš sve zabavno, koliko god godina imali oni će uživati u istraživanju dna s maskama, entuzijastično će skupljati školjke ili loviti rakove, a lako će se upustiti u ribolov. Ako su na moru s boljom polovicom, navaljivaće na seksi igre u moru, a ako su sami tada će svakako tražiti pogodnu žrtvu za zavođenje kojoj će odmah ponuditi da ih namažu kremom.

Strijelac nije na plaži, on je na pedalini

Sve one popratne aktivnosti na plaži – od vožnje bananom, padobranima, skijanje na vodi ili bilo što drugo, financijski bi propali da na moru nema Strijelaca. Ne mogu besposleno sjediti i sunčaju se, oni žele svaki trenutak maksimalno iskoristiti. Ipak, vrlo im je važno da pocrne kako bi svi kod kuće mogli vidjeti da su bili na moru. Najradije bi svaki dan išli u drugo mjesto, pa će natjerati društvo na moru da se ravna po njihovim idejama.

Jarac i za plažu ima plan

Prije nego što se pojavi na plaži, praktičan Jarac će odabrati ručnik u kojem će se najlakše presvući iz mokrog u čisti kupaći, pomno će odabrati plažu koja mu nudi najviše sadržaja, ima najbolji pristup moru, ali i najpovoljnije cijene. Uživaće u čitanju knjiga, ali će s pola uha uvijek slušati što se zanimljivo događa oko njega, a istovremeno stalno kalkulirati koliko taj dan smije potrošiti kako ne bi premašio zadani proračun. Pridružuju se Djevicama u mazanju s kremom.

Vodenjak nakon pića hrče na ručniku

Vodenjaku će atmosferu na plaži odrediti društvo u kojem boravi. Ako je u obiteljskim ili ljubavnim kombinacijama, tada će biti “pitom” pa će se poput Škorpiona posvetiti ronjenju, pecanju, gradnji kula od pijeska ili zaštite od sunca. Ako je s prijateljima, tada ga pronađite kraj Lava u kafiću, gdje se provodi kao da ga je netko “pustio s lanca”. Nakon koje čašice previše, zahrkaće na ručniku.

Ribe su na plaži kao kod kuće

Pripadnici ovog znaka obožavaju plažu i more. Neće im biti problem da ustanu rano ujutro kako bi promatrali izlazak sunca, satima će plivati ili samo hodati u vodi i osjećat će se kao da tako “pune baterije”. Nagovarač cijelo društvo iznajmiti brodić i istraživati udaljene plaže, predlagat roštilj kako bi što manje vremena proveli kod kuće, a večeri provoditi u strastvenim zagrljajima.
Izvor:24sata

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.