Kako sms poruke mogu upropastiti vezu?

Predstavljamo najučestalije probleme dopisivanje koji mogu ozbiljno narušiti vašu skladnu vezu.
sms poruke zena

Inzistirate na beskonačnoj konverzaciji

Pitali ste ga za planove za vikend i čim nije odgovorio brzo ili je napisao samo: “Dobro”, vi ste zabrinuti da mu niste prioritet i da ste dosadni. Znanstveno je dokazano da su žene sklonije slanju sms poruka više od muškaraca. Opustite se i ne inzistirajte na beskonačnoj konverzaciji. Ukoliko se nađete u obrnutoj situaciji, odgovorite s nekoliko riječi i obrazložite zašto trenutno niste u poziciji da se dopisujete u nedogled.

Ljutite se ako vam ne odgovori odmah

Navikli ste da se dopisujete po cijeli dan, a odjednom vam ne odgovara brzo i odmah? Možda ima poslovno ispunjen dan i ne stiže da se dopisuje s vama.S druge strane, nemojte riskirati da se on naljuti na vas zato što ne stižete odgovoriti. Napišite mu da ste zauzeti, voziti, da ste na sastanku i da ćete se javiti kasnije.

Stalno se žalite na sadržaj poruka

Mi žene se često raspričamo i raspišemo i onda se nadure kada nam dečko odgovori sa: “Da, Ne, možda, ok” i mislimo da nije dovoljno zagrijan za nas. Također se durimo ako nam na slatku poruku ne uzvrati istim takvim sastavom. Polako, ne ljutite se. Znate da su muškarci škrti na riječima i da više vole da iskažu ljubav i simpatije nego da pišu o tome.

Zavisnik ste od telefona

Možda zvuči šašavo, ali texting stvarno može izazvati ovisnost. Danas smo svi opsjednuti društvenim mrežama i telefoni su nam postali najbolji prijatelji.Nemojte da ga bombardirate porukama i zauzvrat očekujete da će vam uzvratiti istom mjerom. I znajte da uopće nije privlačna pomisao djevojka, koja cijeli dan ne ispušta telefon iz ruke.
Izvor:cosmopolitan