Kako urediti radni kutak u svome domu?

Ne smije biti zanemaren, a poželjno je da bude funkcionalan i sređen, bez obzira na to da li se nalazi u dnevnoj ili spavaćoj sobi.
radnik kutak u domu
Najlakši način da računi, papiri i dokumenta ne budu razbacani svuda okolo jeste da nabavite nekoliko ukrasnih kutija, u kojima ćete držati razne sitnice. Birajte različite boje i dezene koji se uklapaju, možete ih slažete jednu na drugu i tako dobiti više prostora, a stabilnije su nego mape.

Na zid možete pričvrstiti žičane košare iu njih stavite pozivnice, račune, obavijesti …

Da podsjetnike i poruke motivacije ne bi lijepili svuda po kući, neka vaš stol dobije i memo-ploču. Tako će vam pred očima uvijek biti sve ono što bi trebalo da obavite tog dana, a možete je iskoristite i za uspomene s ljetovanja. Bitno je i da sav pribor, poput olovki, markera, spajalica, rajsnadli, selotejpa ili škara ne bude razbacan po stolu. Dekorativni držači držaće ih uredno na okupu, biće vam uvijek pri rudi i nećete gubiti vrijeme na “prevrtanje” ladica. Ukoliko nemate novca za novi radni stol ili želite nešto drugačije, možete iskoristiti i komodu. Ofarbajte je u željenu boju, izvucite donje police kako bi stala stolica, a gornje napunite sitnicama i knjigama. Zatvaranjem vrata, zaštitit stvari od prašine, ali i od znatiželjnih pogleda.
Izvor:Novosti