Kako vratiti bivšeg dečka?

Ukoliko ste se pokajali zbog prekida li želite pomiriti s bivšim, evo na koje stvari treba obratiti pažnju.
kako-vratiti-bivseg-decka
Ukoliko ste se pokajali zbog raskida i želite vratiti svog sada već bivšeg dečka, ne treba da očajavate već da se potrudite da vam misija uspije. Međutim, nije dovoljno samo ga zvati i tražiti od njega da vam oprosti. Ovisno od razloga vašeg raskida, ovise i vaše šanse za uspjeh.

Ukoliko ste ga ujeli za srce, morat debelo da se potrudite, a ukoliko je situacija blaža, vjerojatnost da ćete ponovo ljubiti njegove usne je veća. Ipak, iu jednom iu drugom slučajumorate da se pozabavite sljedećim stvarima.

Pronađite zajednički jezik

Ako se pronađete u začaranom krugu u kojem se glavna riječ vrti oko razloga zbog kojeg ste prekinuli, ne pokazujte neslaganje s partnerom. Nastojte pronaći zajednički jezik i dopustite istini da izađe na površinu. Uostalom, ispričajte se za ono loše što ste učinili.

Bez uvjeravanja

Kada želite vratiti muškarca, dozvoljeno vam je da mu tražite oproštaj, ali ne i da pravite upijač i puzati pred njima. Očajnički pokušaji mogu samo još više da ga udalje i uvjeriti da mu je super bez vas. Naime, muškarce privlače žene koje odišu samopouzdanjem. Vrijeme je da kročite u život sa smiješkom na licu jer će ga upravo ta pozitivna energija natjerati da vam se vrati.

Preuzmite odgovornost

Raskid sagledajte iz šire perspektive te razmislite o tome kako ste vi doprinijeli kraju vaše ljubavi. Na primjer, ako ste imali naviku da preispitujete svog partnera, čini se da imate problema s povjerenjem u drugu stranu, a samim time iu sebe.

Riješite ključne probleme

Ako vaša ljubavna veza dobije priliku za novi početak, iskoristite je na najbolji mogući način. Nikako ne nastavljajte svoju ljubavnu putanju s pozicije na kojoj ste stali. Umjesto gradnje na ruševinama, osvrnite se na stvari koje su pošle po zlu i sporazumno ih riješite.

Zadržite optimizam

Novi početak je prilika za jasno postavljenje ciljeva. Dopustite da se stvari razvijaju svojim tijekom i ostanite otvoreni za sve opcije. Ako ne uspijete u svojem pokušaju vratiti bivšeg dečka, pokušajte to protumačite to kao priliku za nove ljubavi.