Kako zaprositi djevojku?

Možda je klišej, ali prosidba u restoranu ili kafiću nije loša ideja. Neka to bude mjesto u koje često idete ili je iz nekog drugog razloga posebno.
zaprositi djevojku
Pitanje “Hoćeš li se udati za mene?“, Po svemu sudeći, odlazi u povijest. Istraživanja pokazuju da većina parova u brak ulazi poslije usputnog, spontanog razgovora tijekom kojeg se provuče rečenica “Mogli bismo se vjenčati“. Ni zaruke više nema takav značaj kao u prošlosti, ali ako ipak želite zaprosite djevojku na staromodan, romantičan način, stručnjaci za veze imaju nekoliko savjeta.

Prvo, nemojte igrati na kartu ekstravagancije i originalnosti po svaku cijenu.

Važno je da na umu imate i znak buduće supruge. Ako ona ne voli biti u centru pažnje, nemojte kleknuti na ulici naočigled svih prolaznika.

Možda je klišej, ali prosidba u restoranu ili kafiću nije loša ideja. Neka to bude mjesto u koje često idete ili je iz nekog drugog razloga posebno. Izbjegavajte stavljanje prstena u hranu ili piće, ne samo da je viđeno već milijun puta, već može doći i do manjih nezgoda.

I još jedan savjet – ako ste se opredijelili za filmski scenarij u kom klečite na koljenu, ne ustajte prebrzo. Može vam se zavrtjeti u glavi, a nije isključeno ni da padnete u nesvijest zbog uzbuđenja i nervoze prije samog čina, što nije baš najbolji znak.
Izvor:Novosti