Kako žene tjeraju muškarce od sebe?

raskid vezeEvo nekoliko stvari koje muškarci nikako ne žele da im radite, jer ćete ih na taj način samo otjerati od sebe.

Muškarci definitivno ne vole promjene u svojim navikama, pogotovo kad ih netko drugi tjera na to. Ako ste ušli u vezu s mišlju “OK, ovaj je dobar materijal, samo ga treba malo dotjerati”, velika je vjerojatnost da to neće dugo trajati.

On se svojevoljno promijenio onoliko koliko može da bi bio s vama, svaka daljnja promjena ne može biti brza, već mora trajati godinama. Imate li toliko vremena?

Muškarci se ne zamaraju sitnicama, a koje su to, reći će vam sami ako ih malo pažljivije slušati. U njihovim postupcima, pogotovo na početku veze, nema skrivenih namjera, osim one da vas odvuku u krevet. Stoga, ne zamarajte ni sebe ni njih malim stvarima.

Isto tako, muškarci vole čuti da su voljeni, ali ne baš deset puta dnevno. Kao i svaka riječ ili izraz, i “volim te” se može brzo izlizati i izgubiti značaj. Dozirajte to pametno, upotrebljavajte kad treba i postići ćete mnogo.

Za kraj, nemojte dopustiti da vaš partner prestane se osjeća kao zaštitinik. To je muška stvar, to im treba, pa dajte im to veselje s vremena na vrijeme, budite malo bespomoćna žena, to će ih beskrajno usrećiti.