Kakve se osobe neodoljivo privlače?

Autor Datum 23/02/2016

Pozicija planeta ljubavi, seksualnosti i zanosa: Venere, Marsa i Neptuna, kao i Mjeseca, simbola emocije u vašem horoskopu i opisuje partnera koji vas privlači. Mars u horoskopu žene pokazuje zašto joj se neki muškarac sviđa već na prvi pogled, a da nije progovorio ni riječ! Na temelju pozicija Venere u muškom horoskopu može vidjeti kakva žena će ga odmah privući …
neodoljiva privlacnost

ŽENSKI HOROSKOP

Mars u Ovnu – dopadaju vam se “mačo” tipovi, energični, sportski građeni, naglašenih mišića, tamnijeg tena i guste kose.

Mars u Biku – volite crnomanjaste, atraktivne muškarce, koji vode računa o svom izgledu, posebno odijevanju.

Mars u Blizancima – privlače vas intelektualni tipovi, mladoliki, vitki, ležernog stila oblačenja, popularni u društvu.

Mars u Raku – volite vječite dječake, izražajnih očiju koji svojom pojavom odmah izazivaju simpatije žena svih uzrasta.

Mars u Lavu – dopadaju vam se sportski, dobro građeni muškarci, markantni i atraktivni, koji ne mogu proći neopaženo gdje god da se pojave.

Mars u Djevici – najčešće vas privuku kolege mladenačkog izgleda, elegantno-sportskog stila oblačenja, džentlmeni, društveni.

Mars u Vagi – volite crnomanjaste muškarce sa “bebi facom”, džentlmenskog ponašanja i mladenačkog stila oblačenja.

Mars u Škorpionu – privlače vas “macho” tipovi mišićavog tijela, atraktivni, markantni, izražajnih crta lica.

Mars u Strijelcu – na prvi pogled vam se sviđaju avanturisti, lijepog osmjeha i veselih očiju, koji vole “militari” stil.

Mars u Jarcu – volite atraktivne muškarce koji ulijevaju strahopoštovanje, džentlmenskog ponašanja i mršavije građe.

Mars u Vodenjaku – privlače vas intektualni i “mačo tipovi”, modernog stajlinga, s lijepom, najčešće dužom ili kovrčavom kosom.

Mars u Ribama – prvo primjećujete način oblačenja, a privlače vas umjetnici, ali i mišićavi sportski tipovi.

MUŠKI HOROSKOP

Venera u Ovnu – privlače vas dame kod kojih je naglašen govor tijela, u odjeći pripijenoj uz tijelo, duge valovite ili dječački kratke kose svjetlijih nijansi.

Venera u Biku – dopadaju vam se dame ženstvene građe, raskošnih oblina, vesele, nasmijane, bujne kose i izražajnih očiju.

Venera u Blizancima – privlače vas “žene djevojčice”, vižljaste građe, s lijepim rukama, naročito noktima, mladenačkog stila odijevanja koje najčešće nose traperice.

Venera u Raku – obožavate ženstvene i njegovane dame, prsata, lijepih očiju i kose, nježne kože, koje vode računa o izgledu i kondiciji.

Venera u Lavu – privlače vas atraktivne dame, bujne svjetlije kose, često podignute u visok konjski rep, efektno našminkane, s upadljivim nakitom i modernom garderobom.

Venera u Djevici – na prvi pogled vam se sviđa tip “djevojke iz susjedstva“, vitke građe, često duge kose i jednostavne mladenačke frizure.

Venera u Vagi – volite ženstvenost i privlače vas one koje izgledaju i ponašaju se uvijek kao dame, uredno našminkane i lijepo obučene.

Venera u Škorpionu – dopadaju vam se atraktivne žene, kod kojih je naglašen govor tijela, našminkane iu seksi garderobi.

Venera u Strijelcu – snažno vas privlače djevojke s dobrim nogama i stražnjicom, mladolike, vedre, vesele, razoružavajućeg osmijeha.

Venera u Jarcu – dopadaju vam se žene klasične ljepote, atraktivne, markantne, uglavnom crnke sa divnom kosom i lijepim očima.

Venera u Vodenjaku – privlače vas žene autentičnog, ali ženstvenog stila oblačenja, s dobrim nogama i raskošnom njegovanom kosom.

Venera u Ribama – volite ultraženstvene dame, dotjerane, s lijepom valovitom kosom i vrlo izražajnim očima.
Izvor:Novosti

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.