Kakve vam čizme najbolje pristaju?

Autor Datum 07/12/2018

Ukoliko ste visoki i vitki, ne morate puno da mozgate: svaki model će vam dobro stajati, bilo da ga obujete uz mini suknju, haljinu do koljena, uzane traperice ili tajice. Ukoliko niste svjesni koliko su vaše duge noge lijepe, onda ih “skratite” modelom do pola lista.

Čizme – Modne kombinacije

Jasno vam je da isti model nikako nije za niže osobe, za koje su idealne čizme do koljena, ali samo one uzane.

U čizmama preko koljena ćete vizualno “izdužiti” noge, ali nikako ih nemojte nositi ako ste jači u bokovima.

Nemojte nositi čizme preko koljena s visokom štiklom tijekom dana, osim ako ne sudjelujete u nekom matine maskenbalu, gdje ćete biti žena mačka iz istoimenog filma!

Kratke čizme, koje su sada baš popularne, naročito ako su bez štikle i imaju zakovice, odlične su uz džins, hlače, tajice i uske haljine i suknje. Udobne su, a efektne, tako da su odlično rješenje za situacije kada pravo s posla ili fakulteta, treba produžiti u noćni život.

Kao mačak u čizmama izgledat ako čizme koje se savijaju preko koljena nosite uz tajice. One bolje idu uz uzane hlače ili šortseve od štofa, pliša, baršun.

Čizmice kakve je nosio Petar Pan možete obujete uz uzane suknje ili haljine, bilo koje duljine. One bolje pristaju osobama s tanjim nogama, a nikako nisu za dame s jačim listovima.

Da “čizma glavu čuva” znamo svi, ali to nije jedina funkcija ove obuće. U njima treba i da izgledate lijepo na poslu, da vam bude udobno i toplo tijekom šetnje.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.