O kakvom vjenčanju mašta vaš horoskopski znak?

Autor Datum 29/01/2018

Ako ste u vezi s Vodenjakom, moguće je da se to nikada neće ni dogoditi, za Rakove je to čin za cijeli život …

Ovan

Inicijativu oko organizacije im bolje prepustite i ne pokušavajte Ovnu nametnete neke ideje za koje se ne izjašnjava da mu se sviđaju. Ukusno, otmjeno, elegantno, ali ne prenakićeno, bez suvišnih ukrasa. Koliko god da je gostiju prisutno, Ovan će biti veliki domaćin i osjećat ćete da ste važni i poštovani na njegovom vjenčanju.

Bik

Ružičasto i bijelo cvijeće su simboli Venere, a ona vlada Bikovima. Ukusno i otmjeno vjenčanje s puno romantičnih detalja će biti duševna hrana i za Bikove, ai za goste. Poklonite im simbole trajnosti braka, jer tako doživljavaju brak. Važno je i kakva će hrana ugostiti njegove goste na ovom životno događaju, a ona mora biti vrhunska.

Blizanci

Mladenački, lepršavo i jednostavno, da ne kažemo i pomalo luckasto. Ovo je vjenčanje koje kao da govori o jednoj traganju za srodnom dušom koja može razumjeti svu nestalnost ovog merkurijanskog vragolana. Budite opušteni i bez pretjerane formalnosti, ako ste gost na vjenčanju Blizanaca. Poželjno je pisati i govoriti originalne čestitke.

Rak

Za njih to jeste čin za cijeli život. Oni će biti najsretniji ako ih voljena osoba zaprosi s bakinim prstenom, jer je to dokaz da pripadaju toj obitelji. Ukoliko ste gost na vjenčanju osobe u znaku Raka, budite u stilu romantičnih obećanja i odijevanja i kupite im vrijedan poklon za kuću, ili zajedničku uporabu s partnerom i ne zaboravite poželite djecu.

Lav

Raskoš i sjaj su inače simboli vjenčanja osobe u znaku Lava, ali će biti još upečatljiviji ove godine. Ne mora samo iznos koji ste platili za poklon biti dokaz koliko vam znači to što ste pozvani na ovo vjenčanje, nekad je više potrebno imati maštu i okus. Oni su velikodušni i zaštitnički nastrojeni prema obitelji, pa se tako postavljaju od vjenčanja.

Djevica

Skromno i elegantno vjenčanje prija svakoj Djevici. To znači da se sve što čini jedno vjenčanje mora uklopiti u ovu ukusnu sliku. Ukoliko ste pozvani na vjenčanje, obucite se krajnje elegantno i rafinirano i poklonite nešto fino, ali ne pretjerano. Budite smireni, ugodni i komunikativni. Djevice će vam biti jako zahvalne što ste prisustvovali.

Vaga

Oni od malih nogu sanjaju svoje vjenčanje. Njihov znak je simbol braka. Zato to mora biti nešto posebno i samo njihovo. Rođeni su osjetiti i prepoznaju ljubav i ljepotu, pa će to i pronaći u svojim partnerima. Njihova bajka je potpuna ako im prijatelji pomognu da se osjete važnim i da dugo pamte ovaj dan. Poklonite im nešto vrlo lijepo.

Škorpion

Čemu gužva oko vjenčanja, kada je važnije da je osoba pored njih ono što žele za cijeli život? Neće se mnogo uzbuđivati ​​oko detalja, samo će poželjeti da budu konzultirani oko svega, jer zaboga, ovo je njihov dan. Budite seksi i uzbudljivi, jer oni to mnogo vole. Poklonite im odjeću, ili otmjenu spavaćicu u crvenoj boji, ili crnoj.

Strijelac

Nemojte biti iznenađeni ako se Strelčevi vjenčaju u brodu, ili na nekom mjestu na koje su putovali, ili putuju. Oni vole avanture, a ne vole klišeje, pa zato ako ste gost budite smjeli i pustite da iz vas izađu neke krajnje kreativne i originalne ideje. Kupite im karte za putovanje, ili egzotični poklon koji dolazi iz neke daleke zemlje.

Jarac

Vole strogu u točnu organizaciju vjenčanja i jako će se iznervirati ako netko pokuša puno improvizirati. Obući će vrlo klasičnu odjeću koja zrači aristokratskom elegancijom i sijaće u svojoj smirenosti i zadovoljstvu. Ukoliko ste gost, ne pokušavajte previše da se eksponirate, budite svjesni okusa i poštovanja pravila.

Vodenjak

Ako se uopće vjenčavaju, jer Vodenjaci nisu znak koji obožava vjenčanja, to će biti ultramoderno i krajnje ekscentrično vjenčanje. Obući će odjeću koju nitko nije nosio, biće raspoloženi da iznenađuju svojom pojavom i svime što su vam pripremili. Kao gost, nemojte se previše čuditi i trudite se da se prilagoditi svemu što se ovdje bude dešavalo.

Ribe

Oni maštaju o vjenčanju koje je izvedivo samo u nekom fantastičnom svijetu, a toga dana će željeti da svi suosjećaju s njima i da budu sretni. Ostavite misli koje vas opterećuju, jer vašem prijatelju u znaku Riba koji vas je pozvao na svoje vjenčanje, mnogo znači, ako i na vašem licu ugleda sreću i iskrenu podršku. Detalji plave boje su jako poželjni.
Izvor:prva

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.