Karakteristike žena koje veoma privlače muškarce

Mnoge imaju svoj ​​šarm kojim djeluju kao magneti na jači spol. Pogledajte koje su obično karakteristike žena koje veoma privlače muškarce:
privlace muskarce

Bokovi i osmijeh puno govore

Stručnjaci za govor tijela ističu da je ženama najvažnije da probude senzualnost svojih bokova. Pustite ih neka se lagano njišu dok hodate. Ispravite ramena, izbacite grudi naprijed, podignite glavu. Najvažnije je da to sve upotpunite osmijehom, jer ako je osmijeh na licu, muškarac zna da je žena otvorena za komunikaciju, a ako osmijeha nema, žena ostavlja dojam nedodirljive osobe. Dakle, tajna je u bokovima i osmijehu.

Vječna mladost

Mladost je ključan element privlačnosti, ali nije riječ o fizičkoj mladosti, nego o mladosti duha. Dakle, mladost nije koža bez bora i jedro tijelo. Ona se oslikava u stavu prema životu, u vječnoj nevinosti i detinjastoj živahnosti. Na podsvjesnoj razini kod muškaraca to potiče požudu. Muškarci osjećaju kada žena u sebi nosi onu svježinu koju nisu zagadile tuđe negativnosti. To su one žene koje ne dopuštaju da žive prema tuđim mišljenjima i očekivanjima. Njima je život igra, ali u pozitivnom smislu.

Ljubav se ne može glumiti

Mnoge žene naprave ogromnu grešku u životu kad se dovedu u stanje da im jednostavno treba muškarac uz sebe. Voljeti nekoga i biti vezan za nekoga dvije su vrlo različite stvari. Kada razmišljate o potrebama i sreći druge osobe, to je ljubav. A kada razmišljate o tome kako vam potrebe u tom odnosu nisu ispunjene i kako se ta osoba ne brine dobro o vama, onda je to vezanost. Ljubav isključuje strah, a vezanost je ispunjena strahom. Muškarci mogu osjetiti tu žensku očajnu potrebu za muškarcem, kao što mogu osjetiti i iskrenu ljubav.

Opuštenost je afrodizijak

Kada muškarac naglo postane nezainteresiran, žene su sklone da pretjerano emotivno reagiraju. Međutim, to samo pogoršava situaciju. Žene dopuštaju da im emocije kontroliraju dijela i to je problem, jer im to umanjuje privlačnost. Pretjeranom zabrinutošću same sebi umanjuju životni elan i lepršavost zbog kojih su muškarcima i privlačne. Muškarci žude Božićnog i pozitivnim ženama. U redu je da se zbog nekih njegovih poteza osjećate tužno ili ljuto, ali ne dopustite da vam to preuzme život.

Izvor:tportal