Ko je najbolji ljubavnik od horoskopskih znakova?

Autor Datum 12/04/2016

Ovan je strastven, ali pomalo sebičan; Blizanci su kreativni, ali i pomalo nevjerni; Škorpion je strastvena, ali i pomalo opasna … pa ko je onda najbolji?
horoskop ljubavnik

Ovan

Njegova snažna osobnost ima magnetičnu privlačnost, a zbog njihove konstantne želje za kontrolom oni se odlično ljube. Nestrpljivi su i često sebični u seksu. Ipak, ako ih “spopadne” dok su najstrastveniji – odlično ćete se provesti! Da biste zaveli Ovna, potrebno je da ne budete stidljivi, budete spontnani i inteligentni.

Bik

Najmuževniji od svih znakova, ima ogroman seksualni apetit. On je možda i najbolji ljubavnik u zodijaku. Potrebno im je mnogo dodira, ali bez žurbe. Za njih je dobar seks kao dobra hrana – potrebno je posvetiti mu dosta vremena da bi u njemu uživali.

Blizanci

Ako volite inteligentne ljude, najbolji ljubavnik za vas bi mogao biti Blizanac. Uz to, kako biste ga zaveli morate biti lukavi i domišljati. Oni su majstori flerta i mogu vas obore s nogu jednim dodirom. Kreativni su ljubavnici, s njima vam nikada neće biti dosadno. Ali, pazite da i vi njemu ne dosadite …

Rak

Najemotivniji od svih znakova, potreban im je mek dodir, duboka emotivna povezanost i posvećen i nježan partner. Oni su nježni ljubavnici, ali ako izdate njihove povjerenje-osvetit vam se sigurno. Vole kad se drugi brinu o njima.

Lav

Po mnogima najbolji ljubavnik horoskopa. Konstantno gore plamenom strasti i vrlo su samopouzdani i potentni u seksu. Svojim partnericama daruju poklone, a da biste ih zaveli jednostavno je potrebno da im konstantno poklanjate pozornost …

Djevica

Nijedan vas drugi ljubavnik neće toliko voljeti kao Djevica. Izgledaju staloženo i cool, ali su ispod površine enormno senzualni. Ipak, nisu baš idealni za svakoga, jer često prelaze granicu opsjednutosti i perfekcionizma, što zna biti naporno …

Vaga

Kao osoba koja voli da ugađa ljudima, Vaga je pažljiv i privržen ljubavnik. Puni su sentimentalnih težnji, pa budite oprezni i pokušati im ispunite fantazije. Prirodno su skloni flertu, a vole i eksperimentirati u krevetu. Zavedite ih romansom.

Škorpion

Škorpion je bez sumnje najseksualniji od svih znakova Zodijaka, pa sasvim opravdano polaže pravo na titulu najboljeg ljubavnika. Često Škorpioni manipuliraju drugima kako bi došli do seksa. Njihova neodoljiva ličnost čini ih fascinantnim, ali opasnim ljubavnicima.

Strijelac

Razigran i detinjastm Strijelac je kao ljubavnik dosta krertivan. Ostaju mladi u srcu, otvorenog uma prema eksperimentiranju u seksu. Njihova “razbijena” osobnost znači i da mogu biti krajnje strastveni, ali i hladni.

Jarac

Jarac je rezerviraniji i mora biti duboko zaljubljen kako bi uzeo u obzir seks. Nisu ni otvoreni ni avanturistične, spori su i vjerni do kraja. Kako biste zaveli Jarca, potrebno je da se dobro pomučite i napredujete korak po korak.

Vodenjak

Ovaj znak vas voli zbog vašeg tijela, i nije ga briga da li nakon seksa slijedi veza ili ne. Oni imaju divlju seksualnu energiju, a njihova buntovnička priroda čini ih možda i najboljim ljubavnikom Zodijaka …

Ribe

Nude fizičku vezu punu ljubavi i zadovoljstva. Izuzetno su opušteni i samo žele imati pouzdanog i sretnog partnera. Kad nađu takvu osobu, rado imaju seks, posebno onaj “za pomirenje”. Da biste ih zaveli morate biti agresivni, kao kontrast njihovoj lijenosti.
Izvor:litedaily.com

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.